Vzajemnost julij - avgust

oglasno sporočilo, 30.6.2020
Revija Vzajemnost

Poletna Vzajemnost ima kar 140 strani in prinaša obilo kratkočasnega, a tudi koristnega branja.

Med drugim smo pripravili prilogo o zanimivostih nekaterih slovenskih krajev, ki jih morda še ne poznate; literarne prispevke naših bralcev ter še več križank in predlogov za ročna dela.

O položaju starejših v naši družbi smo se pogovarjali s predsednico društva Srebrna nit, Biserko Marolt Meden, ki trdi, da bi morali za celostno oskrbovanje starejših zdravstveno in socialno oskrbo povezati. Dobro je prebrati, kakšne izkušnje imajo s turističnimi boni za starejše v tujini in kateri valorizacijski količniki za izračun pokojnin veljajo letos.

Preberite še, kako Savinjčan že 25 let živi s presajenim srcem; kaj te dni počne legendarni Jaka Šraufciger; kako so nekoč delali v tovarni Dekorativna, kjer zdaj stoji nakupovalno središče; kaj je dobro imeti v domači lekarni; katera hrana pomaga pri slabi prebavi ter kako se znebimo nadležnih os, sršenov in mravelj.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter križanke in nagradne igre. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Facebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

image
Revija Vzajemnost Revija ni v prosti prodaji.
Anketa

Se boste zaradi trenutne epidemološke slike odpovedali dopustu na Hrvaškem?

Sudoku