OGLAS: Vzajemnost julij/avgust

oglasno sporočilo, 2.7.2019
Revija Vzajemnost

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti.

Poletna Vzajemnost je izšla na kar 140 straneh in prinaša obilo zanimivih prispevkov. Med drugim pišemo o dvomljivih ponudbah posebnih zdravstvenih zavarovanj, pa o stiskah, ki jih po upokojitvi doživljajo zlasti moški, ki ne vedo, kaj bi odslej počeli, ker se ne počutijo več koristne, se vse bolj zapirajo med štiri stene … Preberite tudi, kako sodobno življenje obremenjuje ledvice; kako bodo podnebne spremembe vplivale na ljudi, živali in rastlinstvo v prihodnjih desetletjih; kakšno hrano si naj pripravljamo v vročih dneh; kje poteka Jakobova pot ali »slovenski camino« ter kako se znebimo bramorja v vrtu in se zaščitimo pred napadalnimi osami.

Predstavljamo tudi šest znamenitih slovenskih mostov, posebnosti življenja v Gani ter reportažo s 15. srečanja bralcev in prijateljev Vzajemnosti v Trogirju.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Facebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

image
Revija Vzajemnost
Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku