Vzajemnost januar

oglasno sporočilo, 6.1.2020
Revija Vzajemnost

V prvi letošnji Vzajemnosti smo se pogovarjali z ministrico mag. Ksenijo Klampfer o ukrepih, ki jih na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti načrtujejo na področju socialnega varstva starejših.

Obširno pišemo o tem, katere novosti s področja obveznega pokojninskega in invalidskega zavarovanja začnejo veljati v letu 2020 ter kako pomembno delo opravljajo prostovoljci.

V Kranju smo obiskali jamski laboratorij, v katerem družina Aljančič že 60 let vzgaja človeške ribice.

Objavljamo še članke o tem, kaj povzroča želodčne težave; kako naj se "zdravo" prepiramo; s katerimi naravnimi sredstvi se znebimo prhljaja; kako preoblačimo posteljo bolniku in zakaj so bile razglednice nekoč cenjene zapisovalke vsakdanjika.

Poizvedeli smo še, kako skuhamo zares dobro govejo juho, katera pokrivala so modna in kaj vam napovedujejo zvezde v čisto svežem letu.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas. Seznam drugih ponudnikov ugodnosti objavljamo v januarski številki.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Facebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

image
Revija Vzajemnost Revija ni v prosti prodaji.
image
Revija Vzajemnost Revija Vzajemnost
Anketa

Ali načrtujete, da boste v letošnji poletni sezoni obiskali Hrvaško?

Sudoku