(VIDEO) Siniša Mihajlović objavil posnetek po kemoterapiji: "Verjamem, da me razumete ..."

M.D., 10.10.2019
EPA

Trener Bologne in nekdanji vrhunski nogometaš Siniša Mihajlović je zaključil z drugim ciklusom kemoterapij in zapustil bolnišnico, kjer je bil dva tedna.

Srbski nogometni strokovnjak in nekdanji nogometaš, ki je velik pečat pustil v italijanski Serie A, se zadnje mesece aktivno zdravi za levkemijo. Zaradi bolezni, julija so mu diagnosticirali akutno levkemijo, je bil kot trener Bologne primoran izpustiti priprave in začetek sezone, a uradno še vedno ostaja prvi mož stroke pri italijanskem prvoligašu. Kljub bolezni se je ne prvih dveh tekmah na presenečenje navijačev pojavil na klopi Bologne, včasih se varovancem javi preko video sporočil kar med tekmo, kdaj bo spet vodil svojo ekipo ob igrišču, pa še ni znano.

Sinoči je ob zaključku drugega ciklusa kemoterapij in odhodu iz bolnišnice, kjer je preživel dva tedna, navijačem poslal video sporočilo. "Žal mi je, da nisem bil na tekmi legend Bologne in Real Madrida na stadionu Renato Dall'Ara. Ravno sem zapustil bolnišnico in želel sem biti doma s soprogo in otroki. Verjamem, da to razumete. Hvala vsem za podporo, ki mi jo dajete in da ste ostali ob meni tekom vsega tega. Borim se z boleznijo, a zdaj se dobro počutim in zmagal bom v tem boju," je sporočil karizmatični, a vidno šibkejši Siniša Mihajlović.

Anketa

Boste to pomlad urejali svoj vrt?

Sudoku