(VIDEO) Porzingis po pretepu v baru okrvavljen vpil: "Ruske barabe, deportiral vas bom v Sibirijo!"

M.D., 12.5.2019
EPA

Po spletu kroži posnetek razjarjenega Latvijca, ki se je v domačem mestu zapletel v pretep.

Že tako je Kristaps Porzingis na slabem glasu, saj je bil pred meseci obtožen posilstva, zdaj se je soigralec Luke Dončića, ki bi naj z Dallasom podpisal kmalu podpisal petletno 160 milijonov dolarjev vredno pogodbo, znašel v novih težavah.

Košarkarji, ki so že zaključili s sezono v ligi NBA, se te dni mudijo na počitnicah. Evropski košarkarji se v času po sezoni pogosto vrnejo na obisk v domovino, tako je storil tudi nekdanji košarkar New York Knicksov, ki je pozimi postal soigalec Luke Dončića, a z njim zaradi poškodbe še ni zaigral. 

Po spletu je danes začel krožiti posnetek okrvavljenega velikana. 9. maja naj bi se v rodnem mestu Liepaja v Latviji zapletel v pretep z domačini ruskega porekla. Ti so ta dan, tako kot po nekdanjih sovjetskih republikah, praznovali Dan zmage. Latvijcu naj bi na glavi razbili steklenico, na posnetku je videti, da ima krvav obraz, poškodoval pa naj bi si tudi dlan. Na posnetku je tudi slišati vpitje Porzingisa: "Ruske barabe, deportiral vas bom v Sibirijo." Kakšno je dejansko ozadje dogodka, bo najverjetneje znano v prihodnjih dneh, saj si Latvijec incidentov ne sme privoščiti, če želi, da bodo v Dallasu okrog njega in Dončića gradili potencialno novo šampionsko ekipo.

Anketa

Ali ste se letos že osvežili v morju?

Sudoku