(VIDEO in FOTO) Srhljivo: Nogometaš premierligaša s škarjicami v glavo zadel Slovenca, da je obležal nezavesten

M.D., 8.11.2019
Reuters

Nogometaš bratislavskega Slovana je tik pred koncem tekme evropske lige z angleškim Wolverhamptnom moral zapustiti igrišče na nosilih.

Slovaški prvak Slovan, za katerega igrata Andraž Šporar in Kenan Bajrić, je na stadionu Molineux neodločen izid držal vse do sodnikovega podaljška, potem pa je domačim zmago prinesel Raul Jimenez.

Prav Mehičan pa je bil v središču pozornosti že dobrih deset minut pred tem, ko je z nogo v glavo zadel slovenskega branilca Kenana Bajrića.

image
Reuters

Nekdanji nogometaš Olimpije je na tleh obležal nezavesten, kar so nogometaši na terenu hitro opazili in to signalizirali sodniku ter zdravniški službi Slovana. Bajrića so po okoli desetih minutah zdravniške pomoči na nosilih odnesli s terena, Jimenez pa je v sodnikovem podaljšku dosegel zmagoviti gol, a zaradi poškodbe rivala gola ni proslavljal, s sklenjenimi rokami je z gesto nakazal, da Slovencu želi vse najboljše. V skupini K evropske lige je prva Braga z 10 točkami, sledi Wolverhampton z devetimi, Slovan s štirimi, Bešitkaš pa je še vedno brez točk.

image
Reuters

"Pri zavesti je, a ima pretres možganov. Za trenutek je izgledalo, da gre za težko poškodbo. Dobil je močan udarec v glavo," je po tekmi dejal trener Slovana Jan Kozak in potrdil, da se Bajrić na Slovaško vrača z ekipo.

image
Reuters
image
Reuters
image
Reuters
image
Reuters Bajrića so z igrišča odnesli na nosilih.
image
Reuters Bajrića so z igrišča odnesli na nosilih.

Prisluhnite podkastu o nogometu Polcajt na povezavi TUKAJ.

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku