1100 evrov plače in malica za delavca, ki bo urejal okolje, mesto tudi za vodjo prodaje ...

Tanja Fajnik Milakovič, 17.10.2019
Andrej Petelinšek

Bi bili svetovalec za prodajo v Založbi Forum Media?

Založba Forum Media, s sedežem v Mariboru, članica mednarodnega podjetja Forum Media Group - medijskega podjetja, ki že 30 let zaposluje več kot 1.200 zaposlenih v 18 državah sveta, v svojo ekipo vabi svetovalca za prodajo strokovne literature, seminarjev in izobraževalnih programov. Od kandidatov pričakujejo višješolsko izobrazbo, z najmanj 3 leti delovnih izkušenj in odličnim znanjem slovenskega knjižnega jezika. Delali boste dopoldan, le 20 ur na teden. Zaposlitev je za določen čas, z možnostjo podaljšanja pogodbe. Prijave je treba poslati do 10. novembra, več informacij o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletnem portalu.

V Lidlu zaposlijo vodjo prodaje za Slovenijo

Če ste ambiciozni in pripravljeni delati po celi Sloveniji, vam v trgovskem podjetju Lidl ponujajo delovno mesto regionalnega vodje prodaje. Vodili boste tim s približno 100 sodelavci v 5 do 7 Lidlovih prodajalnah, usposabljali in motivirali sodelavce, skrbeli za njihov poklicni razvoj. Pogoj je najmanj univerzitetna izobrazba, zaključena z nadpovprečnim uspehom. Prvo leto vam ponujajo mesečno plačo v višini 3.600 evrov bruto, šeststo in vsako naslednjo leto zaposlitve pa 4.500 evrov bruto. Prijavo z življenjepisom je treba poslati do 16. novembra, več podrobnosti najdete na spletni strani.

Delo za asistenta v centru alternativnega zdravljenja

V Akucentru TKM, ki se ukvarja z alternativnimi oblikami zdravljenja, zaposlijo asistenta. Delo je za določen čas in v dveh izmenah, prijavite se lahko do 8. novembra, tudi če imate samo osnovnošolsko izobrazbo. Kaj bodo vaše delovne naloge? Opravljali boste administrativna dela, sprejemali pošto, tudi elektronsko, prevajali nezahtevna besedila iz angleščine v slovenščino in obratno. Kontaktna oseba delodajalca za kandidate je: CHUANG SAM, telefon: 030 789 695 el. naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Več informacij najdete tukaj.

Podjetje Comtrade išče Senior Python programerja

V podjetju Comtrade zaposlijo zelo izkušenega Python programerja, ki bo razvijal in implementiral aplikacije v oblaku. To je odlična priložnost, da sodelujete pri zanimivem projekti za upravljanje z energijo. Kot back-end Python programer boste del ekipe, ki razvija programsko opremo v oblaku za ameriško stranko, ki deluje na področju pametnih omrežij. Kandidati morajo imeti vsaj univerzitetno diplomo in pet let delovnih izkušenj z razvojem v Pythonu, od njih pričakujejo tudi dobro znanje angleškega jezika. Ponujajo fleksibilen delovni čas, v družini prijaznemu podjetju in možnost za dodatno strokovno usposabljanje. Več podrobnosti in naslov, kamor lahko pošljete prijavo, najdete na spletnem portalu.

V podjetju Moga ponujajo 1100 evrov plače, 120 evrov za malico in prevoz na delo

V podjetju Moga zaposlijo delavca za manj zahtevna dela pri urejanju okolja. Zaposlitev je za določen čas, 40 ur na teden, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Poskusno delo 30 dni. Od kandidatov pričakujejo poklicno izobrazbo kmetijske, vrtnarske stroke ali izkušnje pri sorodnih delih, ni pa pogoj. Pri njih se lahko namreč z delom priučite za dela Arborist, NKP gozdarja in drevesničarja. Osnovna – začetna plača za polni delovni čas je 1.100,00 evrov bruto, plačilo za malico okoli 120,00 evrov in urejen prevoz na delo. Obljubljajo tudi stimulacijo za uspešnost na delovnem mestu. Več informacij, tudi o tem, kako pošljete prijavo, najdete tukaj.

Anketa

Ali načrtujete, da boste v letošnji poletni sezoni obiskali Hrvaško?

Sudoku