To bo novi predsednik NK Olimpija: Prihaja iz vrst novih vlagateljev v klub iz Nemčije

A.L., 11.1.2020

Dnevnik poroča, "da prihaja iz vrst novih vlagateljev v klub iz Nemčije, ki bodo uradno postali lastniki, ko bo plačan prvi del kupnine".

Dnevnik poroča, da bo nogometni klub Olimpija v ponedeljek, 20. januarja, ob 11. uri v Ljubljani pripravil izredno volilno skupščino, na kateri bo dosedanji predsednik Milan Mandarić predlagal svojo razrešitev. Pred dnevi naj bi postalo jasno, da je edini kandidat za predsednika Thomas Kaiser.

Dnevnik poroča, "da prihaja iz vrst novih vlagateljev v klub iz Nemčije, ki bodo uradno postali lastniki, ko bo plačan prvi del kupnine".

Kadrovska sestava Olimpije bolj ali manj ista
Kadrovska sestava Olimpije zaenkrat ostaja bolj ali manj ista kot jeseni, s tem da se govori predvsem o odhodu Mackyja Bagnacka, pa tudi Erica Boakyeja in Stefana Savića. Če bodo klub prevzeli novi lastniki (govori se o prodaji za sedem milijonov evrov), bo nov športni direktor najverjetneje postal Mladen Rudonja, ki bo nato vlekel kadrovske poteze.
Kot so opozarjali v slovenskih medijih, ne gre zanemariti dejstva, da je nekdanji slovenski reprezentant velik prijatelj Roberta Prosinečkega, ki je nazadnje neuspešno vodil reprezentanco BiH. To pod vprašaj postavlja tudi prihodnost med navijači zeleno-belih priljubljenega trenerja Safeta Hadžića.
Bodo pa Ljubljančani priprave na spomladanski del, ki ga bodo začeli prav z derbijem proti Mariboru 22. februarja, opravili v Čatežu in Beleku. Skupaj bodo odigrali devet tekem, in sicer proti Krki, Brežicam, Slaven Belupu, Dinamu Zagrebu 2, Rijeki, Slovanu Bratislavi, Željezničarju, Šahtarju Donjecku in Celju. (STA) 

 

Anketa

Koliko ur dnevno posvetite gibanju?

Sudoku