(TEDENSKA ASTRO NAPOVED) Zaradi polne lune bo povečana čustvena energija

Dolores Volasko, 11.11.2019
Profimedia

Težnja po finančni in čustveni varnosti bo osrednja tema te polne Lune.

PONEDELJEK, 11. NOVEMBER

Pričetek novega delovnega tedna se bo odvijal pod okriljem Lune v znaku Bika. To bo zelo umirilo energijo prejšnjih dni, na površje bo prišel praktičen pristop, s pomočjo katerega ste lahko zelo uspešni.

Srečanje Sonca z retrogradnim Merkurjem poudarja moč komunikacije, tudi pisane besede v tem dnevu. Odličen čas za predstavitev idej, ki bodo padle na plodna tla.

TOREK, 12. NOVEMBER

Dopoldanske ure bodo nekoliko stresne, koncentracija precej motena, težje se boste zbrali zaradi opozicije Lune z R Merkurjem. Ker nas loči samo še nekaj ur do polne Lune, bo močno povečana tudi čustvena energija, kar se lahko odrazi kot občutljivost predvsem v medosebnih odnosih.

Polna Luna nastopi v zgodnjih popoldanskih urah. Težnja po finančni in čustveni varnosti bo osrednja tema te polne Lune. Veljajo splošna previdnostna pravila!

SREDA, 13. NOVEMBER

V dopoldanskih urah Luna vstopi v znak Dvojčka in dan bo obarvala z živahnimi energijami. Skladni odnos R Merkurja s Saturnom bo povečal resnost, odgovornost in discipliniranost, kar vodi k kvalitetnim rezultatom.

R Merkur bo skladen tudi z Neptunom, kar pomeni, da je poleg strogega razuma (Saturna) potrebno upoštevati tudi navdih in domišljijo (Neptun).

Če vam to uspe, ste na več kot odlični poti usklajevanja svojih najboljših potencialov. Pri tem lahko zelo pomaga tudi današnji sekstil Sonca s Plutonom, ki povečuje aspekte nezavednega.

ČETRTEK, 14. NOVEMBER

Dinamično in aktivno dogajanje v tem dnevu bo povzročilo, da bodo urice hitro minevale. Zaradi Lunine opozicije z Venero in kvadrature z Neptunom je moč presoje precej znižana, nekoliko bo povečana čustvena občutljivost.

Vsekakor je bistveno upoštevanje R Merkurja, ki lahko povzroči zastoje, blokade ali zmote. To dodatno potrjuje tudi Venerin kvadrat z Neptunom, ki opozarja na maksimalno previdnost v čustvenih in finančnih zadevah! Pazite na denar!!!

PETEK, 15. NOVEMBER

Odlično dopoldne, v katerem lahko veliko naredite. Luna bo v opoziciji z Jupitrom in v trigonu z Marsom, zato zagotovo ne boste mirovali. Obetajo še zanimivi stiki z ljudmi, lahko tudi kakšna krajša pot.

Pozno popoldne Luna vstopi v svoj sedež v znamenje Raka, iz katerega bo delovala dvojno močno. Dom, družina in skrb za domače bo vsekakor prioriteta čez vikend.

SOBOTA, 16. NOVEMBER

Ukvarjanje z opravili v zvezi z domom, postavljanjem stvari na svoje mesto, čiščenjem, kupovanjem hrane, kuhanjem in podobnim bo zavzelo velik del vašega časa. Vsekakor bodo domače zadeve v ospredju.

Zaradi R Merkurja se ne odločajte se za nakupe večjih vrednosti! Počakajte še najmanj teden dni, tedaj bo čas zanje ugoden.

V večernih urah se lahko ozračje ohladi, kar se lahko odrazi predvsem v medsebojnih odnosih. Nasprotovanje Lune Saturnu lahko povzroči tudi temne misli, obudi strahove ter notranje stiske. Vse našteto skušajte nevtralizirati s skrajno pozitivnim pristopom!

NEDELJA, 17. NOVEMBER

Prijetnemu dopoldanskemu času, ko bosta Sonce in Luna v lepem trigonu, se lahko zahvalite za harmonično energijo, ki bo prevladovala.

V popoldanskem času se bo zaradi kvadrature Lune z Marsom povečala občutljivost, razpoloženje bo postalo samosvoje, lahko celo egoistično. Velika previdnost velja v medosebnih odnosih, da ne bo prišlo do konflikta!

Pozno zvečer Luna vstopi v znamenje Leva, kar bo sprostilo notranje napetosti.

PONEDELJEK, 18. NOVEMBER

Precej buren, tudi nemiren pričetek novega delovnega tedna je pred vami. Luna v Levu bo v kvadraturi z Uranom, kar bo povzročalo povečan stres, lahko tudi nepričakovane spremembe ali preobrate v zadnjem trenutku.

Kvadratura Lune z R Merkurjem ne bo v preveliko pomoč, kajti preveč boste usmerjeni vase. Vaš odnos do drugih pa je lahko zelo enostranski. Zagotovo se pomembnejši pogovori v tem dnevu odsvetujejo!

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali poleti kaj manj uporabljate elektronske naprave (TV, računalnik, mobilnik idr.)?

Sudoku