TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Z novim letom večja potreba po - akciji!

Dolores Volasko, astrologinja, 31.12.2018
Profimedia

Mars, ki slovi kot planet akcije, bo vse do sredine februarja dvojno močan.

PONEDELJEK, 31. DECEMBER 2018

V zadnjem dnevu leta Luna že v nočnih urah vstopi v znamenje Škorpijona. Dan se bo odvijal pod vplivom umirjenih energij, saj je Škorpijon znak zaprtosti vase, ki se nerad izpostavlja. Mogoče to ni najboljša popotnica za novoletno zabavo, vendar ni nujno, da je le-ta (pre)več bučna, mar ne?

Vsekakor bo lepo, prijetno vse do izteka zadnjih uric starega leta, ko bomo v prvih novega 2019, nazdravili novemu, mlademu letu. Srečno!

image
Profimedia
Novosti so na pohodu!

TOREK, 1. JANUAR 2019

Prvi dan v novem letu se bo odvijal pod okriljem in vplivom Lune v znaku Škorpijona. Zaradi njenega pozitivnega aspekta z Neptunom, Plutonom in Venero bodo prisotne prijetne energije, s pomočjo katerih bomo lahko obnovili svojo energijo po prebedeni noči.

Mars, ki slovi kot planet akcije, vstopi v prvem dnevu leta še v nočnih urah v znak Ovna. Ker je to njegovo domače znamenje, bo njegov vpliv vse do sredine februarja ko potuje po Ovnu, dvojno močan.

Potreba po akciji, dinamiki, hitrim premikom, športu, rekreaciji, bo vsekakor povečana. V kolikor višek energije ne boste sproti porabljali, se bodo pojavili velik notranji nemir in nervoza!

SREDA, 2. JANUAR

V jutranjih urah se v medsebojnem objemu srečata Sonce in Saturn. Sonce daje vitalnost, Saturn jo odvzema. Ozračje se lahko močno ohladi. Poskrbeti je potrebno za zdravstveno preventivo, dodatke vitaminov in mineralov!

V dopoldanskem času Luna vstopi v znamenje Strelca in dan bo obarvala z ognjenimi energijami. Kasneje bo Luna v lepem aspektu z Marsom, kar velja izkoristiti za dosego aktiviranih ciljev, v lepo pomoč bo!

ČETRTEK, 3. JANUAR

Dopoldansko srečanje Lune z Jupitrom vnaša v razmišljanje povečan optimizem, ki si bo podajal roke z dobro voljo. Ta čas je odličen za

uvajanje novosti, napredovanje, nakupovanje, zabavo.

Kasnejši kvadrat Lune z Neptunom lahko povzroči nejasnost, zmanjšano sposobnost presoje ali celo razočaranje. Previdno pod tem vplivom, saj ni dobro sprejemati pomembnejših odločitev!

PETEK, 4. JANUAR

Obeta se zanimiv, dinamičen dan. Merkurjev trigon z Uranom in Lunin prav tako z Uranom bosta poskrbela, da dolgočasno res ne bo, obetajo se novosti, pozitivne spremembe. Dobro položen Merkur bo spodbujal druženje, izmenjavo mnenj. Sonce v lepem aspektu z Neptunom bo povečevalo sočutje in domišljijo, kar se lahko izkoristi v najlepši možni obliki.

Večerni vstop Lune v znak Kozoroga bo nekoliko ohladil ozračje, tako v vremenskem, kot tudi v čustvenem smislu.

SOBOTA, 5. JANUAR

Merkur menja svoj položaj, zapušča Strelca in vstopi v znak Kozoroga, po katerem bo potoval vse do zadnje tretjine meseca. V tem času bo prevladovala energija zemlje. Občutek za praktično bo v porastu, veliko koristnega se lahko naredi pod tem vplivom.

Srečanje Lune s Saturnom prinaša čustveno ohladitev in povečano kritičnost, kar bo še toliko bolj poudarjeno zaradi bližine mlaja in mrka.

NEDELJA, 6. JANUAR

Mlaj v znaku Kozoroga nastopi že v nočnih urah na 15. stopinji Kozoroga, istočasno z delnim sončevim mrkom.

Nastopil je čas za čiščenje, tudi preobrazbo, kar dodatno potrjuje še konjukcija Lune s Plutonom. V času mlaja je energija nižja, zato je dobro varčevati z močmi in ne pretiravati z napori.

Uran preneha z retrogradnim gibanjem in v tem dnevu vstopi v direktnega. To bo sprostilo marsikatero blokirano situacijo iz preteklega obdobja. Novosti so na pohodu!

PONEDELJEK, 7. JANUAR

Luna v jutranjih urah vstopi v Vodnarja in prevladovala bo zračna energija. Potreba po informiranosti in druženju bo povečana. Pričetek novega tedna bo obetaven, dinamičen. Po mlaju bo mogoče dobro napredovati!

Venera, kraljica ljubezni in denarja, v tem dnevu vstopi v znamenje Strelca, v katerem bo lahko izrazilo svojo ognjeno plat narave. V čustvenih zadevah bo odzivanje bolj neposredno, odprto, v delovanju bosta prisotna povečana strast in navdušenje.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku