TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Uspeh se v tem dnevu zagotovo nasmiha!

Dolores Volasko, 25.2.2019
Profimedia

Določiti si je potrebno čim bolj konkretne cilje in slediti njihovemu uresničevanju.

PONEDELJEK, 25. FEBRUAR

Pričetek novega delovnega tedna se bo odvijal precej umirjeno in z delom se lahko lepo napreduje. Dopoldanske urice so naklonjene tudi temu, da se s kom pogovorite, čeprav se boste temu namensko izogibali!

V poznih večernih urah Luna vstopi v znak dinamičnega Strelca in prihodnja dva dni bo obarvala s toplo, ognjeno energijo. Važno je, da se postavijo čim bolj konkretni cilji.

TOREK, 26. FEBRUAR

Zadnji krajec v znamenju Strelca nastopi malce pred opoldnevom. Sonce in Luna bosta v medsebojnem kvadratu, kar lahko povzroči tudi slabše zdravstveno in fizično počutje. Povečan notranji nemir je pametno odpraviti z večjo porabo fizične energije.

Komunikacija ne bo potekala tekoče, čas ni primeren za pomembnejše pogovore, vsekakor jih je potrebno prestaviti na kasneje.

SREDA, 27. FEBRUAR

Srečanje Lune z dobrohotnim Jupitrom je prelep položaj, ki prinaša povečan optimizem, pozitivno energijo ter dobro voljo. Določiti si je potrebno čim bolj konkretne cilje in slediti njihovemu uresničevanju. Uspeh se v tem dnevu zagotovo nasmiha!

Vpliv tujine in stiki s tujci bo odličen, čas je odličen za sklepanje dogovorov, za izobraževanje, opravljanje izpitov, uradnih poslov in podobno.

ČETRTEK, 28. FEBRUAR

Jutranji vstop Lune v znak Kozoroga bo umiril ozračje in prinesel v ta čas potrebo po tem, da najdejo stvari svoje mesto. Disciplina in pridnost bosta v porastu, smisel za organizacijo povečan, zato se lahko v tem dnevu naredi veliko koristnega. Težnja bo za čim bolj konkretnimi cilji, kar je odlično!

PETEK, 1. MAREC

Luna v znaku Kozoroga bo umirila ozračje in želja po tem, da se opravi čim več dela, bo v ospredju. Koncentracija bo dobra, zato ste lahko tudi uspešni, velja se potruditi. Čas je odličen za urejanje poslovnih, nepremičninskih in finančnih zadev. Čut odgovornosti bo povečan, prevladoval bo zelo praktičen pristop do vsega.

Venera, kraljica ljubezni in denarja, vstopi v tem dnevu v znamenje Vodnarja. V tem znaku bo izrazila svojo potrebno po zasebnosti in občasnem umiku od ostalega sveta. Čustva se bodo težje izražala. Družabno življenje in prijateljstva bodo v razcvetu.

SOBOTA, 2. MAREC

Zvečer Luna prestopi v znak Vodnarja, ki slovi kot zračno znamenje. Potreba po dinamiki, gibanju, krajših poteh, druženju, komunikaciji, izmenjavi mnenj, vse to bo prioriteta prihodnjih dva dni. Potreba po tem, da se pride določenim stvarem do dna bo prisotna, prebudila se bo vaša raziskovalna žilica. Mnogo informacij si lahko priskrbite tudi preko interneta in seveda v pogovoru z različnimi sogovorniki.

Večerni medsebojni objem Lune z Venero je čudovit aspekt, ki kar kliče po tem, da ne ostajate doma, saj lahko v družbi preživite nepozabne urice.

NEDELJA, 3. MAREC

Če se boste v tem dnevu odločili za kakšen izlet, ki bo povezan z gibanjem, hojo in dodatno še s tem, da odkrijete kakšen do sedaj neznan košček naše domovine, boste zadeli v polno!

Vsekakor poskrbite, da nedelja ne bo potekala po ustaljenem vzorcu, poskrbite za spremembo, bodite izvirni, inovativni.

Kvadratura Lune z bojevitim Marsom vnaša v večernih urah v ozračje napeto in konfliktno energijo. Velja previdnost v komunikaciji, kajti samovolja in nestrpnost bosta v porastu! Škoda bi si bilo pokvariti sicer prijetno preživet dan.

PONEDELJEK, 4. MAREC

Nov teden se bo pričel odvijati pod vplivom prijetnih vplivov planetov. Luna bo sestavljala z Jupitrom lep odnos. V dobrem ozračju bo komunikacija gladko stekla, lahko se boste dogovarjali, sodelovanje bo vzorno potekalo, odlično se lahko počutite tudi v timskem delu. Odnosi s tujci in tujino bodo potekali odlično.

V tako harmoničnem ozračju se lahko sklenejo dobri dogovori, uredi kakšen zapleten odnos ali odgrne kakšna tančica skrivnosti. Izbira je v vaših rokah!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Koliko ur dnevno posvetite gibanju?

Sudoku