(TEDENSKA ASTRO NAPOVED) Uskladite se s svojo resnico in temu prilagodite svoja dejanja

Dolores Volasko, 2.12.2019
Profimedia

Merkur, planet intelekta in komunikacije, bo vplival na nas, da bomo iz dneva v dan bolj neposredni in lažje izražali, "kje vse nas čevelj žuli".

PONEDELJEK 2. DECEMBER

Luna bo v kvadraturi z R Merkurjem (retrogradnim Merkurjem), zato bo prisotna precej nemirna energija. Pričetek novega tedna bo tako aktiven, komunikativni in radovedni boste. Pod stresom boste v bistvu delovali še bolje kot sicer!

Čas pa ni primeren za resnejše pogovore ali nakupe večjih vrednosti!

Po letu dni potovanja po Strelcu zapušča planet blagostanja Jupiter to znamenje ter v tem dnevu vstopa v Kozoroga.

TOREK 3. DECEMBER

Dopoldne Luna vstopi v znak Ribi, zato bo prevladovala močna čustvena energija. Intuicija bo močno povečana, vredno ji je zaupati in se ravnati po namigih podzavesti.

Luna bo v skladnih aspektih z Jupitrom in Uranom, skladna bosta tudi Venera in Mars. Dan bo prijeten, prevladovale bodo harmonične energije, še zlasti med spoloma in odlično se boste počutili.

SREDA 4. DECEMBER

Prvi lunin krajec v znaku Ribi nastopi v jutranjih urah, zato bo prisotna v tem času nemirna energija, težje se boste zbrali, koncentracija bo motena. Mogoče je tudi, da se boste počutili malce slabše. Medsebojni objem Lune z Neptunom prinaša zmanjšano zmožnost presoje, čas za sprejem odločitev je popolnoma neprimeren.

V kasnejših popoldanskih urah bo situacija popolnoma drugačna, saj boste lahko zaradi ugodno položenega Saturna odlično opravljali svoje delo.

ČETRTEK 5. DECEMBER

V jutranjih urah ste lahko uspešni pri delu in dogovarjanju, Merkur bo v dobrem aspektu z Luno. Zelo ugodno lahko rešite tudi kakšno situacijo iz preteklosti.

V večernih urah Luna vstopi v znak Ovna in bo obarvala te urice z ognjeno energijo. Polni boste sveže energije in novih idej.

PETEK 6. DECEMBER

Dan z Luno v znaku Ovna se bo odvijal dinamično, življenje bo dobilo pospešen ritem. V delovanju boste izhajali iz sebe in iz lastnih potreb in z vso strastjo tudi dosegali želeno. Prebudil se bo vaš tekmovalni duh, zato je dan odličen tudi za rekreacijo in šport.

Kvadrat Lune z Venero, ki nastopi kasneje, opozarja na razdvojenost, bodisi v odnosu do dveh oseb, ali dveh različnih načinov življenja. Skratka, potreben bo pogovor s samim seboj in usklajevanje!

SOBOTA 7. DECEMBER

Uspešen dan je pred vami, če boste le upoštevali pravila tolerance do drugih. Vse preveč se vam lahko mudi, vse preveč ste lahko nestrpni.

Kvadratura Lune s Saturnom in kasneje še s Plutonom izrazito poudarja potrebno po prilagajanju, zmernosti, toleranci. Pretirajo zastoji, blokade, energija ne bo prehodna.

Potrpljenje naj bo ključna beseda tega dne! Zelo previdni bodite pri denarju, ne kupujte ničesar brez potrebe!

NEDELJA 8. DECEMBER

V jutranjih urah Luna vstopi v znamenje Bika, kar bo umirilo strasti in obeta se umirjen dan. V vsem boste znali uživati, zato poskrbite za dobro kosilo in še kakšno dodatno razvajanje vaših čutov!

Sonce bo v kvadratu z Neptunom, kar nekoliko niža vitalno energijo. V tem dnevu bo zaradi ugodnega aspekta med Venero in Neptunom izostrena umetniška žilica, ustvarite lahko kaj res lepega. Čas je odličen tudi za modo!

PONEDELJEK 9. DECEMBER

Merkur, planet intelekta in komunikacije, vstopi v tem dnevu v znamenje Strelca. Iz dneva v dan boste bolj neposredni, lažje boste povedali "kje vas čevelj žuli". Misli bodo usmerjene v prihodnost, v načrtovanje, prevladovala bosta optimizem in pozitivna energija. Vpliv tujine je povečan, prav tako stiki s tujci.

Luna bo v tem dnevu skladna z Neptunom, kar bo povzročilo zasanjanost, vsekakor pa povečano intuitivno zaznavo. Potrebno je torej prisluhniti občutkom.

Kasnejši trigon Lune z Venero je zelo prijeten aspekt, ki omogoča krasne kontakte z okolico, čas je odličen tudi za kvalitetno opravljanje nakupov.

Lahko pa se tudi odločite za ureditev svojih poslov, za kar bo tudi zelo primeren dan po zaslugi dobro položenega Saturna.

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku