TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Smo pod vplivom retrogradnega Merkurja

Dolores Volasko, 11.3.2019
Profimedia

Zaradi vpliva retrogradnega Merkurja je vsekakor izrednega pomena, da preverjamo informacije dvojno, preberemo drobni tisk in smo na splošno previdnejši!

PONEDELJEK, 11. MAREC

Ugoden pričetek novega delovnega tedna se obeta, v katerem se lahko uredi zelo veliko uradnih, poslovnih, finančnih in drugih zadev. Dan je odličen tudi za zahtevnejše umsko delo, načrtovanje in nakupe.

Vsaj del dneva je dobro preživeti v naravi, se posvetiti rekreaciji in nabirati svežo energijo. Pozornost namenite tudi zdravi in uravnoteženi prehrani.

TOREK, 12. MAREC

V popoldanskem času Luna vstopi v Dvojčka in življenje bo dobilo pospešen tempo. Komunikacija bo postala sproščena, veliko bo srečanj, dogovorov, živahno bo na družabnih omrežjih in socialno življenje bo intenzivnejše. Potreba po dinamiki, krajših poteh, dogajanju, opravkih, nakupih bo močno povečana. Gibanje in spremembe bodo na nek način nujnost za dobro počutje ter razpoloženje.

Zaradi vpliva retrogradnega Merkurja je vsekakor izrednega pomena, da preverjamo informacije dvojno, preberemo drobni tisk in smo na splošno previdnejši!

SREDA, 13. MAREC

V tem dnevu ste lahko izredno uspešni pri svojem delovanju, predstavitvi svojega dela, v dogovarjanju, navezovanju stikov, opravljanju poti, tudi pri nakupih.

V večernih urah bo zmožnost presoje močno znižana, saj bo Luna v kvadraturi z Neptunom. Sprejem odločitev in pomembnejši pogovori v tem času niso primerni, saj bo Neptun zameglil jasno podobo dogajanj. Pretijo pomote, zato previdno!

ČETRTEK, 14. MAREC

V dopoldanskem času nastopi prvi lunin krajec v znaku Dvojčka. Kvadrat med Soncem in Luno bo nekoliko znižal nivo fizične energije, zato je lahko počutje nekoliko slabše. Komunikacija ne bo potekala gladko, koncentracija za delo bo motena. Odnosi med spoloma so lahko zelo napeti, zato velja previdnost.

Pozno zvečer Luna vstopi v svoj sedež v znamenje Raka, iz katerega bo delovala v prihodnjih dveh dneh dvojno močno.

PETEK, 15. MAREC

Z Luno v kardinalnem znaku Raka bo v ospredje stopilo družinsko življenje, dom, družina, tradicija. Posvetili se boste pospravljanju in urejanju domačega ognjišča, morda nabavili kaj za okras in lepše počutje v domu, se ukvarjali z nabavo hrane, predvsem pa s svojimi dragimi, ki jih boste želeli razvajati!

Odlična izbira kako preživeti del dneva je masaža, dišeča kopel z eteričnimi olji ali obisk savne in bazena.

Povečana čustvenost je lahko tudi past, v katero se lahko ujamete. Lahko ste pretirano zaščitniški in s tem svoje drage utesnjujete. Razmislite o tem!

SOBOTA, 16. MAREC

Izredno prijeten dan je pred vami, v kateri je več skladnih aspektov planetov, kar obeta harmonijo, dobro razpoloženje in lepo počutje. Dan bo izredno družabno obarvan, zato poskrbite za družbo, izlet, obisk kakšne prireditve, tudi za nakupe je primerno.

Vaše razumevanje drugih ljudi bo pristno, z lahkoto se boste vživeli v njihova čustva, pripravljeni boste nuditi pomoč in tudi sami ste jo lahko deležni, če jo potrebujete.

NEDELJA, 17. MAREC

Kmalu po polnoči Luna vstopi v znak Leva in dan bo obarvan z ognjenimi energijami strasti in poguma. Vse boste uzrli v toplih in lepih barvah, življenje se bo narisalo kot zelo privlačno. Vitalna energija bo v porastu, počutje odlično, prav tako tudi razpoloženje.

Občutili boste več veselja, vaša ustvarjalna energija bo v porastu, kaj res lepega lahko ustvarite pod tem vplivom. Želja po pestrejšem družabnem življenju bo prisotna, priporoča se druženje, izleti, obiski prireditev.

PONEDELJEK, 18. MAREC

Precej nemiren pričetek novega delovnega tedna se obeta, zato velja povečana previdnost pri delovanju. Vpliv Marsa bo izredno močan, kar lahko izkoristite sebi v prid, saj boste imeli več energije, vendar je lahko to dvorezen meč.

Potrpežljivost bo namreč vrlina, vse preveč se vam lahko mudi in s počasnejšimi od sebe ne boste imeli prav nobenega potrpljenja.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku