TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Romantični in živahni dnevi

Dolores Volasko, 10.6.2019
Profimedia

Čas je kot naročen za prijateljska srečanja, zlasti z ženskimi osebami, pravi astrologinja.

PONEDELJEK, 10. JUNIJ

Prvi lunin krajec v znaku Device nastopi v jutranjih urah. Kvadrat med Soncem in Luno prinaša potrebo po usklajevanju nasprotij, ki se vam pojavljajo v življenju.

Količina živčne energije bo močno povečana, zato se je modro zaposliti s čim bolj konkretnimi opravili. Zagotovo pa bo rutina tista, ki vas bo pomirjala.

Višek nakopičene energije je najbolj idealno sprostiti z več fizičnega dela, gibanja in rekreacije na svežem zraku.

TOREK, 11. JUNIJ

Luna še v nočnih urah vstopi v znak Tehtnice in prinaša prijetno ter prijazno energijo. Sodelovanje z okolico bo lažje, še zlasti zaradi ugodnega položaja Lune z Venero. Romantika bo v zraku, čas je kot naročen za prijateljska srečanja, zlasti z ženskimi osebami.

Kasnejša kvadratura Lune z Merkurjem bo pospešila tok izmenjave mnenj, komunikacija bo v ospredju.

SREDA, 12. JUNIJ

Živahno dogajanje se bo odvijalo tudi v sredinem dnevu, vendar pozor! Zaradi kvadrature Lune z Marsom boste hoteli v trenutku doseči vse, ali celo preveč. Lunin kvadrat s Saturnom kasneje svari, da ste previdnejši. Čas ne bo primeren za sprejem odločitev, za dogovore in sproščeno komunikacijo. Pretijo blokade, ovire, napačno razumevanje, kar je potrebno upoštevati še dodatno zaradi luninega kasnejšega kvadrata s Plutonom!

Ob upoštevanju navedenega lahko preživite zelo prijeten dan. Poiščite družbo, čas je odličen za obiske prireditev, razna srečanja, zabave, nakupe.

ČETRTEK, 13. JUNIJ

V jutranjih urah Luna vstopi v znak Škorpijona, zato bo čustvena energija povišana. Doživljate lahko celo paleto čustev, ki pa jih ne boste pripravljeni pokazati navzven.

Nasprotovanje Lune Uranu v popoldanskem času lahko privede do kakšne nepričakovane spremembe in povzroči povečan stres. Zagotovo bo sodelovanje z okolico težje, zato ne iščite družbe ali potrditve.

PETEK, 14. JUNIJ

Izredno zanimiv in deloven dan je pred vami, v katerem lahko ogromno naredite. Mars bo v trigonu z Neptunom, kar bo povečevalo sočutje in kaže se konkretna pripravljenost pomagati tam, kjer je to potrebno.

Lunin trigon z Merkurjem, Neptunom in Marsom odpira več dimenzij, vsekakor pa prinaša potrebo po razčiščevanju in po postavljanju stvari na svoje mesto. Soočenje, konkretno tudi s pogovorom, bo najbolj kvalitetna izbira.

Zaradi opozicije Marsa s Saturnom je potrebna zelo velika previdnost v prometnih situacijah, tudi sicer je lahko prisotnega več nasilja.

SOBOTA, 15. JUNIJ

Luna v dopoldanskem času vstopi v znak Strelca, kar bo poživelo dan, ga naredilo prijetnega in prijaznega. Optimizma in dobre volje ne bo primanjkovalo, polni boste velikih načrtov in vaš pogled bo uprt v prihodnost.

Dobro je, da si naredite plan prioritet, sicer se boste ukvarjali z vsem povprek, konkretno pa naredili bolj malo.

Vpliv tujine je izpostavljen, prav tako kontakti s tujci.

NEDELJA, 16. JUNIJ

Obeta se prijetna nedelja, v kateri je dobro slediti občutkom in instinktom, saj vas bodo odlično vodili. Optimizma in dobre volje ne bo manjkalo, z lahkoto se boste vključevali v dogajanje tega dne. Tudi sodelovanje z okolico bo zgledno.

Še vedno velja svarilo glede prometnih situacij, velja povečana previdnost, saj nas do polne Lune loči še samo nekaj uric!

PONEDELJEK, 17. JUNIJ

Polna Luna v znamenju Strelca nastopi v dopoldanskih urah ponedeljkovega jutra. V tem času ni modro opravljati pomembnejših poti ali razgovorov, vse preložite na kasnejši čas, ko se bodo energije

stabilizirale. Povečan notranji nemir je dobro pregnati z več fizičnega gibanja.

Veljajo splošna pravila previdnosti tako v medosebnih odnosih, kot tudi v prometnih situacijah.

V večernih urah Luna vstopi v znak Kozoroga in ozračje se bo umirilo. Pozornost se bo usmerila na urejevanje praktičnih vidikov vašega življenja.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali uporabljate zobno nitko?

Sudoku