TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Potrpežljivost naj bo vaša vrlina

Dolores Volasko, 18.3.2019
Profimedia

Vpliv Marsa prinaša nekoliko nestrpnosti, ki jo je potrebno kontrolirati.

PONEDELJEK, 18. MAREC

Precej nemiren pričetek novega delovnega tedna se obeta, zato velja povečana previdnost pri delovanju. Vpliv Marsa bo izredno močan, kar lahko izkoristite sebi v prid, saj boste imeli več energije, vendar je lahko to dvorezen meč.

Potrpežljivost bo namreč vrlina, vse preveč se vam lahko mudi in s počasnejšimi od sebe ne boste imeli prav nobenega potrpljenja.

TOREK, 19. MAREC

Še v nočnih urah bo Luna vstopila v Devico, ki je znana po svoji pridnosti, delavnosti in skromnosti. Znamenje Device je izredno natančno in nič ne uide njeni pozornosti, ima izreden smisel za detajle, ob tem pa tudi ne izgubi pregleda nad celoto.

Čas je idealen, da se posvetite delu, ki zahteva natančnost in vsemu tistemu, s katerim se vzpostavlja red ter čistoča, torej pospravljanju. Posebno pozornost boste namenili vrtu, rožam ter hišnim ljubljenčkom!

Pozornost boste namenili tudi sebi, morda se odločite za očiščevalno kuro telesa in za nov, zdrav način prehrane.

SREDA, 20. MAREC

Tik pred polnočjo Sonce vstopi v znak Ovna in najavlja pričetek novega astrološkega leta. Pričenja se uradna pomlad! Spomladansko enakonočje je imelo od nekdaj izreden vpliv na življenje ljudi, saj je najavljalo nov cikel rasti, življenja na zemlji, narava se je prebujala. Noč se krajša in je enako dolga dnevu, ki se bo daljšal vse do poletnega solsticija v juniju.

ČETRTEK, 21. MAREC

Luna vstopi v znamenje Tehtnice in še v nočnih urah nastopi polna Luna. Znamenje Tehtnice teži k harmoniji in k uskladitvi nasprotij, čutili boste več simpatij in težnjo po tem, da odpravite morebitne

spore. Čas za to je več kot idealen, saj bo strpnost povečana, prav tako toleranca povečana!

Vpliv Marsa prinaša nekoliko nestrpnosti, ki jo je potrebno kontrolirati. Odlična protiutež bo v skladnem aspektu dveh najbolj dobrohotnih planetov, Venere in Jupitra, ki bosta oddajala kar najbolj prijetne vibracije.

PETEK, 22. MAREC

Po nekoliko napetih jutranjih urah sledi bistveno bolj harmoničen dopoldanski čas, v katerem se bo odvijala živahna komunikacija.

Pričakujete lahko prijetna srečanja, dobre sogovornike in lepo preživet čas. Romantika bo v zraku, dobro se boste počutili. Dan je idealen za druženje, obiske prireditev, zabave, za modo, nakupe.

SOBOTA, 23. MAREC

Še v nočnih urah Luna vstopa v znak Škorpijona. Misli je potrebno kontrolirati, saj bo pogosto prisoten občutek ogroženosti ali skrbi nad pomanjkanjem. Razpoloženje je lahko prežeto s tesnobo in na površje lahko pridejo stare bolečine, nepredelani miselni vzorci, blokade.

S paleto teh čustev se ni enostavno spoprijeti, zelo zavestno je potrebno graditi sebi prijazen, trden in varen pristan! Občutek varnosti je tisti, ki ga je potrebno nujno vzpostaviti!

NEDELJA, 24. MAREC

Luna bo potovala po znaku Škorpijona, ki slovi po tem, da ni polovičarsko. Včasih vidi vse črno-belo in gre na vse ali nič, zanj so

tipične velike skrajnosti. Težnja, da se te pozicije kontrolirajo in da ne bodo prihajale tako do izraza, bodo vsekakor vodilo tega dne.

Še posebej je potrebno imeti v mislih nasprotovanje Lune Marsu, ki bo dodatno povzročalo konfliktno energijo!

Pameten je tisti, ki pozna svoje zvezde! Z upoštevanjem navedenega se lahko izognete neljubim situacijam, ki bi jih v roku nekaj ur obžalovali. Kajti znak Škorpijona je v danem trenutku tudi destruktiven!

PONEDELJEK, 25. MAREC

V jutranjih urah Luna stopi v znak Strelca, zato bo dan potekal energično, ne bo manjkalo zanosa in elana. Pričetek novega delovnega tedna bo mineval čisto drugače kot vikend. Optimistično boste zrli v nov dan, energija bo prijetna. Željni bost družbe, spremembe, stikov s tujino, mogoče tudi želje, da odpotujete.

Čas je dober za načrtovanje, za raziskovanje, izobraževanje, za urejanje pravih zadev, za razširitev duhovnega obzorja, tudi za filozofska razmišljanja.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku