(TEDENSKA ASTRO NAPOVED) Poskrbite za spremembo, odklop in sprostitev nakopičenih energij

Dolores Volasko, 29.6.2020
Profimedia

Luna bo v kvadratu z retrogradnim Plutonom, zato v prvem tednu julija velja povečana previdnost v medosebnih odnosih. Mimogrede lahko pride do težav, na plano lahko pridejo stare zamere in blokade.

PONEDELJEK, 29. JUNIJ

Nov delovni teden se bo odvijal v nekoliko stresnem vzdušju. Luna bo v kvadratu z retrogradnim Plutonom, zato velja povečana previdnost v medosebnih odnosih. Mimogrede lahko pride do težav, na plano lahko pridejo stare zamere in blokade.

Kasnejši lunin kvadrat z Jupitrom bo močno zmanjšal koncentracijo potrebno za delovanje. Najbolj modro bo, če boste poskrbeli za spremembo, odklop in sprostitev nakopičenih energij!

TOREK, 30. JUNIJ

V zadnjem dnevu meseca Luna vstopi še v nočnih urah v znak močnega Škorpijona. Prisotna bo močna čustvena energija, intuicija bo v velikem porastu.

Luna in Sonce bosta v lepem trigonu, prav tako bo Luna skladna z Merkurjem. Vsekakor ne nosite negativnih čustev v sebi, spregovorite in razčistite vse, kar vas moti. Sodelovanje z okolico bo težje, zato se je modro odločiti, da ne pričakujete soglasja nasprotne strani!

SREDA, 1. JULIJ

Luna, ki potuje po znaku Škorpijona bo poskrbela, da bo energija precej močna in ponotranjena. Polovičarski zagotovo ne boste! V veliko pomoč pri delu bo skladen odnos Merkurja z Uranom ter njegovo srečanje s Soncem. Obeta se zelo intenzivna komunikacija, marsikaj zanimivega in novega lahko ugotovite.

Sonce bo v sekstilu z Uranom, kar lahko prinese v ta čas kakšno zanimivo spremembo na katero se do sedaj ni računalo.

ČETRTEK, 2. JULIJ

Še v nočnih urah vstopi mogočni Saturn, ki slovi kot strog učitelj, na svoji retrogradni poti nazaj v znak Kozoroga. Občutek, da se je čas zavrtel nazaj in da je potrebno nekaj popravljati, bo močno prisoten.

Še v nočnih urah Luna vstopi v Strelca, zato bo v zraku prevladovala ognjena energija. Načrtovali boste prihodnje korake, mikalo vas bo odpotovati nekam res daleč. Seveda ne fizično, to boste storili v duhu!

Luna bo popoldne nasprotovala Veneri zato lahko pride v medosebnih odnosih kaj hitro do kratkega stika.

PETEK, 3. JULIJ

Lunin kvadrat z retrogradnim Neptunom kaže na zmedenost, nejasnost in razpršenost idej. Sami ne boste zmogli vsega, potrebujete pomoč. Sicer je dan popolnoma neprimeren za sprejemanje pomembnejših odločitev!

Poskrbite za sprostitev. Masaža, glasba, dobra knjiga ali kvaliteten klepet, vse to so dobre izbire kako preživeti del dneva.

SOBOTA, 4. JULIJ

Zgodaj zjutraj bo Luna vstopila v Kozoroga in ohladila ozračje, lahko celo v fizičnem smislu. V medosebnih odnosih lahko pride do povečanih napetosti, čemer bo botrovala bližina prazne Lune. Zelo zavestno se je potrebno potruditi za pozitiven pristop in pozitivno razmišljanje.

Kvadrat Lune z Marsom in nasprotovanje retrogradnemu Merkurju situacije ne bosta prav nič olajšala. Prav obratno, predstavljata še dodatno težavo. Potrebno se je potruditi za večje prilagajanje!

NEDELJA, 5. JULIJ

V jutranjih urah nastopi polna Luna v znaku Kozoroga, tik pred njo pa tudi delni lunin mrk. S tem se serija spomladanskih mrkov zaključi. Lahko, da bo počutje nekoliko slabše, vitalna energija v upadu.

Prizanašanje si z večjimi napori v fizičnem smislu. Psihično ne boste najbolj močni, zato se ne lotevajte zahtevnejših pogovorov, ne sprejemajte nobenih pomembnejših odločitev.

V večernih urah se bodo napetosti unesle in energije umirile. Lunin sekstil z Neptunom bo izredno dvignil nivo intuicije, kar vam je lahko v pomoč.

PONEDELJEK, 6. JULIJ

Ob pričetku novega delovnega tedna lahko ogromno naredite v dopoldanskem času, saj bo čut dolžnosti močno povečan. Izkoristite odličen Saturnov vpliv za resno in odgovorno delo.

Tik po poldnevu prične Luna potovati po Vodnarju in energija se bo sprostila. Čas je dober za sodelovanje, timsko delo in tudi za druženje. Lunin sekstil z Marsom bo poskrbel, da dolgočasno zagotovo ne bo.

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku