TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Opazujte svoje misli in previdno izbirajte besede

Dolores Volasko, 12.8.2019
Profimedia

Planeti nas bodo spodbujali k druženju, a bo povečana tudi možnost konflikta v odnosih.

PONEDELJEK, 12. AVGUST

Nekoliko bolj naporen pričetek novega tedna se obeta. Luna, ki bo potovala po znamenju Kozoroga, se bo srečala s Saturnom. To lahko potegne na plano veliko starih zamer, blokad, lahko vas spremlja celo občutek osamljenosti ali negotovosti.

Vsekakor bo razum prevladoval, črnogledost bo na pohodu! Zelo zavestno se morate boriti proti negativnim mislim in se truditi za bolj prijazen in pozitiven pogled na svet.

Uran, ki potuje po znaku Bika, nastopi v tem dnevu retrogradno pot, kar bo nekoliko upočasnilo dogajanje.

TOREK, 13. AVGUST

Tudi torkovo dopoldne bo bolj turobno, težje boste vzpostavili tudi potrebno koncentracijo za delo. Vsekakor se ne smete predati in prepustiti, da vas vodijo negativne misli. Za cilj si postavite drug standard, pozitiven pristop in se ne prepuščajte malodušju!

Popoldanski vstop Lune v znamenje Vodnarja bo spodbudil željo po druženju, prijateljskih srečanjih, izmenjavi mnenj ter iskanju informacij.

V večernih urah je povečana možnost konflikta v medosebnih odnosih. Velja velika previdnost v komunikaciji, mimogrede vam lahko uidejo besede, ki bi jih kasneje obžalovali!

SREDA, 14. AVGUST

Srečanje Sonca in Venere v tem dnevu je krasen aspekt, ki bo naredil dan prijeten. Dan je kot naročen za obiske prireditev, za nakupe, zabave, modo, za druženje nasploh!

Kasnejši skladen odnos Lune z Jupitrom samo dodatno potrjuje navedeno. Odlično se boste počutili v družbi, pogovor vam bo veliko pomenil, sklenejo se lahko tudi dobri dogovori. Še zlasti prijetne bodo večerne urice.

ČETRTEK, 15. AVGUST

Polna Luna v znamenju Vodnarja bo naredila dan razgiban in pester. Čas je odličen za srečanja, prireditve, družabno življenje bo cvetelo. Manj ugodno je za partnerske odnose, saj bo na pohodu egocentričnost!

Kasnejše nasprotovanje Lune Veneri opozarja, da ste previdnejši v medosebnih odnosih, zlasti z ženskami. Prav tako velja opozorilo za prometne situacije.

PETEK, 16. AVGUST

Luna bo vstopila v senzibilni Ribi že v zgodnjih jutranjih urah. Čustvena energija bo prevladovala, intuicija bo povečana, občutljivost prav tako.

Zaradi kvadrature Merkurja z Uranom je možnost nesreč močno povečana, svetuje se maksimalna previdnost v potencialno nevarnih okoljih, kot tudi v medosebnih odnosih!

SOBOTA, 17. AVGUST

Nekoliko stresnemu dopoldnevu, ki bo posledica nasprotovanja Lune Jupitru, sledijo bistveno bolj prijetne urice, ko bo Luna skladna s Saturnom. Veliko koristnega lahko naredite v tem dnevu, če ne boste na zasluženih počitnicah!

Dan pa nikakor ni primeren za sprejem pomembnejših odločitev, saj se boste Luna in Neptun srečali v medsebojnem objemu. Čudovit aspekt za sprostitev, romantiko in vsem, kar ni povezano s stvarnimi okoliščinami!

NEDELJA, 18. AVGUST

Mars, planet akcije in adrenalina, bo v tem dnevu menjal znamenje in bo vstopil v jutranjih urah v znak delovne ter pridne Device. Veliko koristnega lahko naredite pod tem vplivom.

Vstop Lune v znamenje Ovna v večernih urah bo naredil večer zanimiv in dinamičen.

PONEDELJEK, 19. AVGUST

Teden se bo pričel izredno dinamično in aktivno. Hitremu dogajanju boste odlično sledili, dobro se boste dogovarjali in usklajevali, vsekakor se izplača aktivirati!

Čas je odličen za aktiviranje novih idej in načrtov, vendar se v večernih urah ustavite, saj Saturn ne bo naklonjen. Mogoče, da se vam na pot postavi kakšna ovira, blokada ali pride do zastoja drugačne vrste!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku