TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Odličen čas za načrtovanja!

Dolores Volasko, 8.4.2019
Profimedia

Luna stopi v znak živahnih Dvojčkov, zato bo življenje že v začetku tedna dobilo pospešen tempo.

PONEDELJEK, 8. APRIL

Ob pričetku novega delovnega tedna bo pozornost usmerjena v planiranje in določanje strategije delovanja. Čas je odličen za urejanje različnih zadev, tudi za nakupe, uspešni boste!

Malo pred polnočjo Luna stopi v znak živahnih Dvojčkov, življenje bo dobilo pospešen tempo. Dinamika, krajše poti in veliko različnih kontaktov, vse to bo moto prihodnjih dni!

TOREK, 9. APRIL

V dopoldanskem času se srečata Luna in Mars v Dvojčkih v medsebojnem objemu. Odzivi in reakcije bodo precej energični, mogoče celo za kanček preveč.

Paziti je potrebno, da se v komunikacijo vnese diplomacija. Obstaja nevarnost, da boste hoteli vse preveč in prehitro, potrpljenje bo vrlina tega dne! Povečana previdnost pri delu ter v prometnih situacijah naj bo prisotna.

SREDA, 10. APRIL

Jupiter, ki slovi kot planet dobrotnik, se v tem dnevu obrne v retrogradno smer, v kateri ostaja vse do sredine avgusta. V tem času bo njegova moč manjša, njegov vpliv se ne more maksimalno

pozitivno odraziti. Jupiter je planet ekspanzije, učenja, izobraževanja, prava, filozofije, religije, marketinga, turizma….

V času njegove retrogradnosti smo velikokrat »nagrajeni« za pravilno ravnanje in delovanje iz preteklosti. Pojavi večjega razumevanja, sočutja, nudenja pomoči, hvaležnosti ter univerzalne duhovnosti so veliko bolj prisotni.

Kvadrat Sonca s Saturnom v tem dnevu bo pobiral energijo, mogoče je občutiti nekaj malodušja in črnogledosti. Blokirana energija se lahko pojavi tudi v fizičnem smislu, kot prepreka, ovira, blokada. Nikakor se ne sme riniti z glavo skozi zid. Potrebno je aktivirati potrpežljiv in spoštljiv odnos in počakati na ugodnejši trenutek!

ČETRTEK, 11. APRIL

V zgodnjih jutranjih urah Luna vstopi v znak Raka, iz katerega deluje dvakrat močneje, saj je njegova naravna vladarica. Pozornost bo prihodnja dva dni usmerjena v dom, družino in družinska dogajanja.

Čustva bodo prevladovala nad razumom. Postali boste bolj molčeči, bolj zgovorna bo mimika, instinkti in reakcije bodo spontani, razpoloženje nihajoče in spremenljivo.

Lunin sekstil z Uranom lahko v tem dnevu povzroči nepričakovano spremembo v zadnjem trenutku.

PETEK, 12. APRIL

Merkur bo v kvadraturi z Jupitrom, kar opozarja, da je potrebno upoštevati ustaljena pravila ter se izogibati pretiravanju vseh vrst!

Luna bo nasprotovala Saturnu. Ta opozicija bo močno skalila medosebne odnose, zato velja previdnost. Težje se bo dogovarjati, še zlasti zaradi kasnejšega kvadrata Sonca in Lune.

Prvi lunin krajec v znaku Raka nastopi v večernih urah in opozarja, da bo potrebno več prilagajanja v partnerstvu. Pričakovanja naj bodo zmerna, sicer preti razočaranje!

SOBOTA, 13. APRIL

Dopoldne Luna vstopi v znamenje Leva in vnaša v ta čas toplo, ognjeno energijo aktivnosti, odprtosti, igrivosti. Ustvarjalna energija bo v porastu, borbeni duh prebujen, pristop k dejanjem bo aktiven, kar vse vodi v pozitivne razplete.

Dan je kot naročen za obiske prireditev, zabave, srečanja. Še zlasti živahne so lahko večerne urice, ko se lahko imate resnično lepo! Pri nakupih velja malce previdnosti, da ne boste zapravili preveč denarja, kajti mikali vas bodo artikli višjega cenovnega razreda.

NEDELJA, 14. APRIL

Odličen dan z Luno v Levu je pred vami. Luna bo skladna z Marsom, kar obeta veliko pozitivne energije, energičnosti in strasti v delovanju. Poskrbite za rekreacijo in šport, da sprostite nakopičene napetosti preteklih dni.

Sonce bo v trigonu z Jupitrom, kar je prelep aspekt. Optimizma, dobre volje, zaupanja in srečnih okoliščin ne bo manjkalo.

PONEDELJEK, 15. APRIL

Dopoldanske urice bodo hitro minevale, odlično lahko predstavite svoje ideje in zamisli, zato ne mirujte.

Malo čez opoldne Luna menja svoj položaj, vstopa v znak pridne Device. Popoldan je kot naročen za vzpostavitev reda na vseh področjih, tudi tistih, ki se jih pred dnevi niste mogli lotiti. Odlično se boste počutili tudi pri delu z rožami in na vrtu, saj je Devica znak zemlje.

Del dneva preživite na prostem, v naravi, kjer se bodo vaše zaloge moči najbolje akumulirale.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Uživate mleko in mlečne izdelke?

Sudoku