TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Obetaven in dinamičen pričetek novega tedna

Dolores Volasko, 7.1.2019
Profimedia

Po mlaju bo mogoče dobro napredovati!

PONEDELJEK, 7. JANUAR

Luna v jutranjih urah vstopi v Vodnarja in prevladovala bo zračna energija. Potreba po informiranosti in druženju bo povečana. Pričetek novega tedna bo obetaven, dinamičen. Po mlaju bo mogoče dobro napredovati!

Venera, kraljica ljubezni in denarja, v tem dnevu vstopi v znamenje Strelca, v katerem bo lahko izrazilo svojo ognjeno plat narave. V čustvenih zadevah bo odzivanje bolj neposredno, odprto, v delovanju bosta prisotna povečana strast in navdušenje.

TOREK, 8. JANUAR

Dopoldanski ugoden položaj Lune z Jupitrom podpira uspešnost v delovanju.

Kljub temu se svetuje previdnost zaradi položaja Marsa, ki lahko povzroča preveliko energičnost. Previdno je potrebno izbirati besede, mimogrede so lahko preostre!

SREDA, 9. JANUAR

Vpliv Urana lahko vnese v ta dan ustvarjalni nemir, spremembe in novosti, zato dolgočasno nikakor ne bo.

Večerni vstop Lune v znak Ribi prinaša povečano čustveno energijo. Intuicija bo povečana, velja ji prisluhniti in zaupati. Interes za umetnost in alternativna zanimanja bo povečan.

ČETRTEK, 10. JANUAR

Odličen dan, v katerem se lahko ogromno naredi. Dobra kombinacija Lune z Merkurjem bo omogočala skladnost v načinu razmišljanja, dobre ideje so lahko plod povečane intuicije. Zagotovo jim je modro slediti in jih tudi uresničiti.

Tudi kasnejši položaj Lune v odnosu do Saturna bo vplival zelo pozitivno. Koncentracija bo povečana, sposobnost zahtevnejšega dela bo v ospredju, kar velja maksimalno izkoristiti.

PETEK, 11. JANUAR

Več pozitivnih aspektov planetov bo prisotnih v tem dnevu, zato se lahko odlično napreduje vse do poznega popoldneva. Lahko, da se bo čas zavrtel nazaj in da bo aktualna zadeva iz preteklosti, ki se lahko sedaj uspešno razreši.

Del dneva je odlično nameniti regeneraciji telesa, odličen čas je tudi za kopeli in masaže.

SOBOTA, 12. JANUAR

Dopoldne Luna vstopi v ognjenega Ovna. Reakcije bodo hitre, spontane, poguma, drznosti in iniciative ne bo primanjkovalo. Potreba po gibanju in porabi fizične energije bo velika, potrebno ji je zadostiti.

Večerne urice so kot naročene za zabavo, ki ji bo sledila živahna noč.

NEDELJA, 13. JANUAR

Kvadratura Lune z Merkurjem in Saturnom v dopoldanskem času vnaša v okolje povečan stres, negativno razmišljanje, ovire slabo razpoloženje. Delovanje pod tem vplivom se odsvetuje.

Že popoldanske urice prinašajo bistveno drugačno energijo, ki bo sprostila telo in duha.

PONEDELJEK, 14. JANUAR

V jutranjih urah nastopi prvi lunin krajec v znaku Ovna. Vsekakor bo potrebno več prilagajanja ljudem in okoliščinam. Zaradi Merkurjevega sekstila z Neptunom je odlično ujeti ideje, še zlasti umetniške. Sprejem pomembnejših odločitev pa se strogo odsvetuje!

Zvečer Luna vstopi v Bika, po katerem bo potovala prihodnja dva dni in bo umirila ozračje.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Ali se poleti držite posebne diete?

Sudoku