TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Obdobje retrogradnega Merkurja

Dolores Volasko, 8.7.2019
Profimedia

Merkur bo v tem položaju nudil možnost, da se odpravijo ali popravijo morebitne napake iz preteklosti, kar izkoristite kot velikodušno darilo.

PONEDELJEK, 8. JULIJ

Ob pričetku novega delovnega tedna vstopi Luna v znak Tehtnice. Medosebni odnosi in vzpostavitev skladne energije v njih bosta prioriteta teh uric. Dober aspekt Lune z Marsom in Uranom bo poskrbel za živahno dogajanje, uspešnost pri delu in tudi na kakšno nenadno pozitivno spremembo, na katero se ni računalo.

Večerne ure bodo romantično obarvane, vendar je potrebno, da ostajate v zdravih okvirih svojih želja. Zaradi kvadrature Lune z Venero velja previdnost pri nakupih, lahko močno pretiravate!

TOREK, 9. JULIJ

V dopoldanskih urah ste lahko uspešni, zato pohitite z vsem pomembnejšim, kajti kasneje bo to težje doseči.

V tem dnevu nastopi prvi lunin krajec v znaku Tehtnice. Potreba po usklajevanju nasprotij bo povečana, težnja po vzpostavitvi harmonije prav tako.

Sonce bo nasprotovalo Saturnu, zato boste previdnejši, mogoče celo malce črnogledi in nezaupljivi. Kvadratura Lune s Plutonom ne bo prav nič olajšala situacije.

Merkur, ki potuje po znamenju Leva, nastopi v tem dnevu retrogradno gibanje, zaradi katerega se vrne 19. julija celo v znak Raka. Merkur bo v tem položaju nudil možnost, da se odpravijo ali popravijo morebitne napake iz preteklosti, kar izkoristite kot velikodušno darilo.

SREDA, 10. JULIJ

Luna v dopoldanskem času vstopi v znamenje Škorpijona in to prinaša ponotranjeno energijo, nekoliko večjo zaprtost vase. Intuicija je močno povečana, velja ji zaupati ter verjeti.

Luna bo kasneje v zgodnjih večernih urah v kvadraturi z retrogradnim Merkurjem, zato je bistvenega pomena, da ste previdni v komunikaciji ter dogovarjanju. Mimogrede lahko uporabite napačne besede, izgovorjena beseda bo vaš suženj, zato previdno!

ČETRTEK, 11. JULIJ

Sonce bo v lepem trigonu z Neptunom, kar povečuje sočutje, razumevanje in pripravljenost razumeti ter pomagati pomoči potrebnim. Tudi vpliv Saturna bo pozitiven, da se lahko opravijo konkretni koraki, koncentracija za delo bo odlična. V miru in tišini lahko delujete zelo uspešno.

Večerne urice bodo prav prijetne, izkoristite jih za druženje in razreševanje nakopičenih napetosti ali morebitnih težav.

PETEK, 12. JULIJ

V tem dnevu bo močno aktiviran vpliv tujine ter tujcev, čemer bo botroval vstop Lune v optimističnega Strelca. Prevladovalo bo zelo pozitivno vzdušje, z lahkoto se boste sprostili. Dan je odličen za planiranje počitnic, opravljanje krajših poti, izletov.

Čas je odličen, da se povežete s podobno mislečimi, živahno bo tudi komuniciranje preko svetovnega spleta. Idej vam ne bo primanjkovalo, dobro je, da si jih zapišete!

SOBOTA, 13. JULIJ

Pred vami je simpatična sobota, v kateri ne bo manjkalo pozitivnega razmišljanja. Poskrbite za stike z okolico, predvsem s tujci, saj bo zanimivo, pestro in zelo prijetno. Imeli boste veliko idej, ki jih boste znali tudi predstaviti.

Dan je odličen za sprejem odločitev, za uvedbo sprememb, tudi za nakupe večje finančne vrednosti.

NEDELJA, 14. JULIJ

Dan bo obarvan s prijetnimi energijami optimističnega Strelca, kar vas bo spravljalo v dobro voljo. To bo odlična protiutež napetemu odnosu, ki ga prinaša kasnejša opozicija Sonca in Plutona.

Pretijo ovire, energija bo blokirana, zato je izredno pomembno, da ohranite zaupanje, dobro voljo in prepričanje v dobro!

PONEDELJEK, 15. JULIJ

Ob pričetku novega tedna Luna še v nočnih urah prestopi v resnega, discipliniranega ter odgovornega Kozoroga. Red in disciplina bosta moto tega dne, želeli boste dokončati vse pričeto, čemer so energije naklonjene.

V razmišljanju bo prisotne nekaj črnogledosti, mogoče se pojavijo tudi kakšni nejasni strahovi pred prihodnostjo. Vsekakor se bo potrebno zavestno potruditi za bolj pozitiven pristop. Slabše je lahko tudi zdravstveno počutje.

Ker nas loči samo še nekaj ur do polne Lune, ki bo tokrat v obliki delnega luninega mrka, se bodo napetosti samo še stopnjevale. Potrebno je poskrbeti za sprostitev nakopičenih energij.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku