TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Novi uvidi in pomembna spoznanja

Dolores Volasko, 6.5.2019
Profimedia

Merkur, planet komunikacije, vstopa v znamenje Bika. To vnaša v prihodnjem obdobju v način razmišljanja in v komunikacijo povečano umirjenost, treznost, realen pogled na situacije, usmerjeno pozornost v zagotavljanje materialne in čustvene varnosti.

PONEDELJEK, 6. MAJ

Ob pričetku novega delovnega tedna bo Luna vstopila v znak Dvojčka, zato se bo odvijala zelo živahna dinamika. Telefoni bodo zvonili, veliko bo krajših poti, opravkov, komunikacija bo izredno povečana. Prisoten bo povečan notranji nemir, ki ga boste najbolj uspešno pregnali z več gibanja in fizične aktivnosti.

V večernih urah vstopi Merkur, planet komunikacije, v znak Bika. To vnaša v prihodnjem obdobju v način razmišljanja in v komunikacijo povečano umirjenost, treznost, realen pogled na situacije, usmerjeno pozornost v zagotavljanje materialne in čustvene varnosti.

TOREK, 7. MAJ

Kvadrat Lune z Neptunom vnaša nejasne misli, čas nikakor ni primeren za sprejem pomembnejših odločitev, za dogovore, nakupe in podobno. Tudi v komunikaciji pretijo zmote, pomote, zato velja povečana previdnost, da aspekt mine.

Že popoldanske ure prinašajo drugačno, jasno in veliko bolj prijetno energijo, tudi romantika bo v zraku, zato bo veselo. Izkoristite ta čas za druženje, srečanje s prijatelji, lahko tudi za nakupe.

SREDA, 8. MAJ

V dopoldanskem času Luna vstopi v svoj sedež v znamenje Raka, iz katerega bo delovala dvojno močno, saj je njegova naravna vladarica. Skrb za dom, družino in domače zadeve bo vsekakor v osredju, energija bo primarno usmerjena na ta področja.

Povečana intuicija je lahko odlična opora pri delovanju, le upoštevati jo je potrebno! Zaradi srečanja Merkurja z Uranom in kasneje še Lune z Uranom lahko pridete do nenavadnih spoznanj, idej, mogoče so srečne spremembe, dobite pozorni na dogajanja!

ČETRTEK, 9. MAJ

Sonce bo v sekstilu z Neptunom, kar povečuje navdih, domišljijo, ustvarjalnost, sočutje ter pripravljenost razumeti in pomagati.

Venerin trigon z Jupitrom, dveh »najbolj srečnih planetov« prinaša v tem dnevu zvrhano mero dobre volje in ljubezni do vsega in vseh, pozitivnega pristopa, srečnih okoliščin.

Tudi sekstil Lune s Soncem bo dodal svoje k dobremu počutju, razumevanje med spoloma bo odlično, prav tako sodelovanje z okolico.

PETEK, 10. MAJ

Po nekoliko naporno doživetemu pričetku dneva, v katerem bo Luna nasprotovala Plutonu in tvorila kvadrat z Venero, vas čaka bistveno bolj prijazno popoldne.

Luna vstopi v znak toplega Leva, zato bo prevladovala energija strasti in ustvarjalnosti. Odličen čas za srečanja, prireditve, zabave.

Večerni kvadrat Lune z Uranom opozarja, da lahko pride do stresnih okoliščin, nenadne spremembe in povečanega notranjega nemira. Dobro se je vsaj zavedati tega vpliva in se mu postaviti po robu!

SOBOTA, 11. MAJ

V tem dnevu bo Sonce v sekstilu s Saturnom, kar zagotavlja ugodno in uspešno reševanje aktiviranih opravil. Pridni in delovni boste, smisel za organizacijo bo povečan, izvrstno bo tudi sodelovanje z okolico. Zaradi izostrenega okusa lahko z dobrimi idejami dodate svoj prepoznaven pečat v svojem bivalnem okolju ter okolici.

Del dneva vsekakor namenite sprostitvi nakopičenih energij. Izleti, pohodi, rekreacija, športne aktivnosti ali karkoli drugega, vsaka izbira bo dobra!

NEDELJA, 12. MAJ

Prvi lunin krajec, kvadrat med Luno in Soncem, v znaku Leva nastopi v nočnih urah.

Dan bo zelo prijazen, več dobrih aspektov planetov bo garancija za dobro razpoloženje. Luna bo v trigonu z Jupitrom in Venero ter sekstilu z Marsom, kar vnaša svežo energijo v dogajanja, strast, pogum, prinaša srečne okoliščine, čas je odličen za uvajanje novosti in spremembe.

Preživite kar se da veliko časa na prostem, v naravi in v družbi ljudi, ki so vam ljubi!

PONEDELJEK, 13. MAJ

Nov teden se bo pričel zelo delovno. Luna, ki je že prejšnji večer vstopila v znak Device, prinaša potrebo po tem, da vse stvari najdejo svoje mesto. Smisel za natančnost, sistematičnost ter metodičnost bo povečan, z lahkoto boste kos tudi zahtevnejšim opravilom, dobro bo tudi sodelovanje z okolico.

Količina živčne energije bo povečana, zato vas bodo rutinska dela tudi pomirjala.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali ste se letos že osvežili v morju?

Sudoku