TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Mlaj in popoln sončev mrk

Dolores Volasko, 1.7.2019
Profimedia

Zaradi vpliva mlaja v znamenju Raka in popolnega sončevega mrka bosta povečani čustvena energija in občutljivost.

PONEDELJEK, 1. JULIJ

Pričetek novega tedna v novem poletnem mesecu se bo odvijal zelo živahno pod vplivom Lune, ki bo potovala po znaku Dvojčka. V zgodnjih jutranjih urah je lahko zaradi vpliva Neptuna vlada zmedenost, ki pa se bo zelo hitro umaknila bolj skladnim aspektom.

Komunikacija bo odlična, dan je dober za sestanke, sprejem odločitev, pisanje, učenje, opravljanje izpitov, prav tako je dan dober za nakupe, opravljanje krajših poti ter za izlete.

TOREK, 2. JULIJ

Še v nočnih urah vstopi planet akcije in adrenalina Mars v ognjeno znamenje Leva. V tem znaku se bodo njegove kvalitete izrazile odlično.

Luna izstopi iz Dvojčka in vstopi v svoj sedež v znak Raka še pred sončnim vzhodom. V tem položaju bo poudarila družinske in tradicionalne vrednote. Dom in domače zadeve bodo v ospredju vaše pozornosti.

Mlaj v znamenju Raka in popoln sončev mrk nastopita v pozno popoldanskih urah. Energija bo precej nizka, čustvena energija in občutljivost pa povečani. Velja velika previdnost zaradi teh vplivov!

SREDA, 3. JULIJ

Luna v Raku bo v tem dnevu nasprotovala Saturnu, kar lahko povzroča malodušje, prinaša črne misli ter tesnobo. Za pozitivno razmišljanje se bo potrebno potruditi zavestno.

Dan nikakor ni dober za sprejem pomembnejših odločitev, potrebno je počakati na bolj primeren trenutek.

Venera vstopi v tem popoldnevu v znamenje Raka, v katerem bo izrazila čustveno plat narave. Dom in družina bosta vsekakor v ospredju, pripravljeni boste razumeti in tudi pomagati, če bo to potrebno.

ČETRTEK, 4. JULIJ

V jutranjih urah vstopi Luna v znamenje Leva, življenjski utrip se bo takoj pospešil, prevladovalo bo sproščeno in prijetno razpoloženje. Dopoldanski čas je kot naročen za uresničevanje vaših idej ter načrtov, domiselni in uspešni boste, zato se velja aktivirati.

S svojo dobro voljo lahko potegnete za seboj še druge ljudi, veselo bo v vaši družbi.

PETEK, 5. JULIJ

Luna v znaku Leva bo v prelepem trigonu z Jupitrom, ki potuje po znamenju Strelca. Topla, ustvarjalna in pozitivna energija bo prevladovala v tem dnevu, odlično se boste počutili. Optimizem je tisti, ki vam bo dal krila, zato je dan odličen za spremembe, sprejem odločitev, dajanje pobud ter konkretno akcijo.

Čas je kot naročen za družabno preživljanje časa, za zabave, srečanja, proslave, piknike na prostem in podobno.

SOBOTA, 6. JULIJ

Vstop Lune v znak Device bo spodbudil vašo pridnost ter delavnost. Zaradi skladnosti Lune z Venero bo sodelovanje z okolico odlično.

Ogromno lahko naredite pod tem vplivom, čas je kot naročen za skupinske dejavnosti, delovne akcije, odpravljanje vsega, kar vas moti ter za druženje.

Mogoče bo doseči lepo stopnjo harmonije v medosebnih odnosih, zato se velja družiti.

NEDELJA, 7. JULIJ

Dopoldanske urice bodo umirjene, zelo lep vpliv, da se veliko naredi, bo prisoten. Luna bo v odličnem sekstilu s Soncem, kar bo omogočalo skladnost v medosebnih odnosih, sodelovanje z okolico bo odlično.

Popoldanski čas bo bistveno drugačen, poskrbite za aktivno preživljanje časa, da obnovite svoje zaloge energije.

PONEDELJEK, 8. JULIJ

Ob pričetku novega delovnega tedna vstopi Luna v znak Tehtnice. Medosebni odnosi in vzpostavitev skladne energije v njih bosta prioriteta teh uric. Dober aspekt Lune z Marsom in Uranom bo poskrbel za živahno dogajanje, uspešnost pri delu in tudi na kakšno nenadno pozitivno spremembo, na katero se ni računalo.

Večerne ure bodo romantično obarvane, vendar je potrebno, da ostajate v zdravih okvirih svojih želja. Zaradi kvadrature Lune z Venero velja previdnost pri nakupih, lahko močno pretiravate!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Kolikokrat tedensko namensko poskrbite za rekreacijo?

Sudoku