TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Izognite se pretiravanju vseh vrst

Dolores Volasko, 9.9.2019
Profimedia

Merkur v tem tednu vstopi v znamenje Tehtnice, kar predstavlja v prihodnjem obdobju potrebo po usklajevanju nasprotij in iskanju harmonije na vseh nivojih.

PONEDELJEK, 9. SEPTEMBER

Ponedeljkove jutranje ure so odlične, da opravite pomembnejša opravila in razgovore, kasneje je čas zanje manj ugoden.

Malo pred polnočjo Luna vstopi v znamenje Vodnarja, po katerem bo potovala prihodnja dva dni in pol.

TOREK, 10. SEPTEMBER

Precej nemirna, zračna energija Vodnarja bo prisotna v tem dnevu. Dopoldanske urice bodo negotove, zato je pomembno, da ohranite zaupanje in opravljate dela, ki pomirjajo, zatecite se torej rutini. Nasprotovanje Neptuna Soncu v tem času tudi prinaša slabše počutje, energija bo nekoliko nižja.

Bistveno bolj sproščeno in prijetno bo v popoldanskem in večernem času, ko se bodo napetosti razblinile.

SREDA, 11. SEPTEMBER

Pred vami je dan, ki ga je najbolj modro izkoristiti za krajše poti, za druženje, pogovore in pridobivanje potrebnih informacij. Težko boste zdržali na miru, zato si čas organizirajte kot je predlagano.

Nekoliko nižja stopnja energija lahko prispeva k malce slabšemu počutju, mogoče so tudi težave s pritiskom.

ČETRTEK, 12. SEPTEMBER

Mars v kvadraturi z Jupitrom opozarja na previdnost, kajti želje in apetiti bodo višji od realnih možnosti. Upoštevati je potrebno ustaljene norme in se izogibati pretiravanju vseh vrst!

Malo pred opoldnevom vstopi Luna v znak Ribi, po katerem bo potovala prihodnja dva dni in pol. Intuicija bo močno povečana, čustvena energija bo v porastu. Zaradi bližine polnosti Lune bosta občutljivost ter spremembe razpoloženja prav tako prisotni.

PETEK, 13. SEPTEMBER

Do sredine popoldanskih ur je mogoče opraviti zelo kvalitetno veliko dela, aspekti planetov so ugodni. Čas je ugoden tudi za srečanja, razgovore in nakupe.

V kasnejših večernih urah, ko nas loči še samo nekaj ur do ščipa, bo prisotna bolj nemirna energija, zato se je potrebno zavestno umiriti in poiskati najbolj primeren način sprostitve.

SOBOTA, 14. SEPTEMBER

V jutranjih urah nastopi polna Luna v znaku Rib. Vsekakor bo energija prenapeta, občutljivost povečana. Dobro je, da se tega vsaj zavedate. Mogoče so menjave razpoloženja. Za razumevanje in harmonijo se bo potrebno potruditi, vsekakor se bo potrebno tudi prilagajati ljudem in okoliščinam.

V dopoldanskih urah vstopi v znamenje Tehtnice Merkur, kar predstavlja v prihodnjem obdobju potrebo po usklajevanju nasprotij in iskanju harmonije na vseh nivojih.

V popoldanskem času se v enega od svojih sedežev prestavi tudi Venera, ki bo iz tega znamenja delovala dvojno močno. Lepo energijo bo oddajala, čut za estetiko in modo bo povečan, potreba po urejenosti na vseh nivojih prav tako.

NEDELJA, 15. SEPTEMBER

Luna kmalu po polnoči vstopi v znak Ovna, v katerem se bo odrazila njena ognjena energija. Strasti, poguma in energičnosti v teh uricah ne bo primanjkovalo.

Naredite si dober načrt kako čim bolj aktivno preživeti nedeljski dan. Ko boste utrudili telo, bo duša bolj spočita!

PONEDELJEK, 16. SEPTEMBER

Pričetek novega delovnega tedna bo energičen. Čas je odličen za uvedbo novosti in sprememb, kot tudi za dajanje predlogov.

Velja pazljivost, da ne boste preveč egocentrični, potrebno je, da upoštevate okoliščine in mnenje okolice!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali poleti kaj manj uporabljate elektronske naprave (TV, računalnik, mobilnik idr.)?

Sudoku