(TEDENSKA ASTRO NAPOVED) Izkoristite vpliv energij za disciplino in delovanje

Dolores Volasko, 10.2.2020
Profimedia

Zaradi vpliva znaka Device bomo pridni, delovni, disciplinirani, natančni in sistematični. Vse to se lahko odlično odrazi pri našem delu, zato je smiselno ta pozitiven vpliv maksimalno izkoristiti sebi v prid.

PONEDELJEK, 10. FEBRUAR

Kmalu po polnoči Luna vstopi v znamenje Device. Teden se bo pričel odlično, saj boste zaradi vpliva znaka Device pridni, delovni, disciplinirani, natančni in sistematični. Vse to se lahko odlično odrazi pri vašem delu. Maksimalno izkoristite ta pozitiven vpliv sebi v prid.

Popoldansko nasprotovanje Lune Merkurja vnaša v ta čas nemirno energijo, zato bo potrebna koncentracija za delo v upadu. Privoščite si zaslužen počitek!

TOREK, 11. FEBRUAR

Še en dan, v katerem lahko ogromno naredite, je pred vami. Odlični položaji Lune s planeti zagotavljajo kvalitetno opravljanje dela. Marsikaj lahko uredite sebi v prid, zato se resnično potrudite. Tudi nakupi, opravljeni v tem času, bodo kvalitetni.

Večerni kvadrat Lune z Marsom vnaša v ta čas nekoliko konfliktno energijo. Dobro je, da se tega vpliva zavedate! Mimogrede je lahko adrenalin povišan in strasti se lahko vnamejo. Zavestno morate gojiti potrpežljivost in biti prilagodljivi.

SREDA, 12. FEBRUAR

Kmalu po polnoči Luna vstopi v znamenje Tehtnice, v kateri bo v prihodnjih dveh dneh poudarila potrebo po ureditvi vseh nasprotij. Še zlasti pomembni bodo medosebni odnosi.

Zaradi nasprotovanja Lune Venere je v tem dnevu potrebo ohraniti zmernost. To velja za čustveno, pa tudi finančno področje. Pazite na denar!

ČETRTEK,13. FEBRUAR

V tem dnevu se bodo izmenjavali harmonični in manj harmonični položaji Lune z ostalimi planeti. Takšno bo tudi razpoloženje ter počutje, ki bo nihalo od prijetnega do precej negativnega.

Pozno popoldanske in zgodnje večerne ure so tiste, v katerih bo prevladovala skladna energija, zato se lahko imate resnično lepo.

PETEK, 14. FEBRUAR

Malo po polnoči Luna vstopi v znak Škorpijona.

Energija se bo spremenila in bo ponotranjena, nekoliko se boste zaprli vase. Nasprotovanje Lune planetu Uranu situacije ne bo prav nič olajšalo. Preti nervoza, povečan notranji nemir, mogoče so tudi nenadne spremembe, na katere se ni računalo.

Večerni pozitiven položaj Lune z Merkurjem omogoča razčiščevanje vprašanj, ki vas mučijo. Ne zadržujte se in spregovorite o aktualnih temah!

SOBOTA, 15. FEBRUAR

Pred vami je dan, v katerem lahko naredite veliko dela, pa tudi koristnega zase in svoje počutje. Luna bo skladna z Jupitrom, Neptunom v jutranjih urah ter v večernih s Plutonom. Dobro je, da sledite svojim občutkom, intuicija vas bo dobro vodila. Ne bo vam primanjkovalo navdiha, povečana bo tudi domišljija, kar lahko lepo izkoristite na ustvarjalnem področju. Dan je odličen tudi za različne terapije, tako zdravstvene, kot lepotne. Kar koli boste izbrali, bo odlično!

Zadnji lunin krajec v Škorpijonu bo nastopil malo pred polnočjo. Kvadrat med Luno in Soncem lahko povzroči konflikt, tudi nestrinjanje ter povečevanje napetosti. Vsekakor je dobro, da se zavedate tega vpliva in se zadržite, da si ne napravite škode!

NEDELJA, 16. FEBRUAR

V zgodnjih jutranjih urah Luna vstopi v znak Strelca. Optimistična energija bo tista, ki bo v ospredju, zato bo vaše počutje odlično. Željni boste sprememb, premikov, zato boste tudi zelo komunikativni. V mislih boste načrtovali prihodnje aktivnosti. Vpliv tujine in tujcev bo močno povečan!

Malo čez opoldne vstopi Mars v znamenje Kozoroga. V tem znamenju boste imeli ogromno notranje moči, vztrajnosti, discipline. Pripravljeni boste trdno delati tudi tedaj, ko bodo drugi že omagali. Tokrat se bo trma obrestovala!

PONEDELJEK, 17. FEBRUAR

Kmalu po polnoči nastopi Merkur, ki potuje po znaku Ribi, retrogradno pot, po kateri bo potoval vse do konca prve tretjine prihodnjega meseca. Merkur v retrogradnem hodu povzroča zamude, zastoje, komunikacijske in telekomunikacijske »mrke«. V tem času so tudi pogostejši kvari tehničnih sredstev ter opreme, zato so mogoče nepredvideni izdatki. Previdnost velja v komunikaciji, dogovarjanju, odsvetuje se podpisovanje pomembnejših dokumentov, pogodb, kot tudi večji nakupi. Čas pa je ugoden za razreševanje, čiščenje in razčiščevanje nedokončanih zadev.

Luna bo v tem dnevu v kvadratu z Neptunom, kar bo zmanjševalo zmožnost presoje. Vsekakor ne sprejemajte nobenih pomembnejših odločitev!

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Koliko ur dnevno posvetite gibanju?

Sudoku