TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Izkoristite povečano notranjo moč

Dolores Volasko, 14.10.2019
Profimedia

Luna bo nasprotovala Veneri, zato velja v tem času izredna previdnost pri denarju, ne kupujte in zapravljajte po nepotrebnem za stvari, ki jih ne potrebujete.

PONEDELJEK, 14. OKTOBER

Nov delovni teden se bo pričel odvijati precej umirjeno. Merkur v sekstilu s Saturnom bo pomagal k boljši koncentraciji pri delu.

Kasnejša kvadratura Sonca s Plutonom lahko blokira energijo, kar sprejmite s filozofskim mirom in počakajte, da se situacije umirijo. Ne izsiljujte ničesar, ne rinite z glavo skozi zid!

Popoldanski vstop Lune v znak Bika bo umiril energijo dneva.

TOREK, 15. OKTOBER

V tem dnevu bo pozornost v veliki meri posvečena zagotavljanju čustvene in materialne varnosti. Vaše finance boste dali pod drobnogled in naredili analizo stanja.

Luna bo nasprotovala Veneri, zato velja v tem času izredna previdnost pri denarju, ne kupujte in zapravljajte po nepotrebnem za stvari, ki jih ne potrebujete, ker boste to kasneje zelo obžalovali! Sicer je dan dober za nakupe, vendar naj vas vodi v prvi vrsti praktičnost!

SREDA, 16. OKTOBER

Delo na zemlji, vrtičku, z rožami, vse našteto vas bo sprostilo in spravilo v dobro voljo.

Stik z naravo bo naravnost zdravilen in tudi sicer bo moč revitalizacije energije v tem dnevu zaradi vpliva Plutona izredno močna.

ČETRTEK, 17. OKTOBER

Še v nočnih urah bo Luna vstopila v znamenje Dvojčka in življenjski ritem se bo takoj pospešil. Obeta se živahna komunikacija, več krajših poti, sestankov, srečanj, telefoni bodo veselo zvonili.

Odličen trigon Lune z Marsom obeta povečano notranjo moč, več energije, kar izkoristite za gibanje, izlet, krajšo pot. Karkoli boste izbrali, bo super!

PETEK, 18. OKTOBER

Ker bo Luna v kvadratu z Neptunom bo moč presoje zmanjšana, mimogrede se lahko odločite po trenutnem vzgibu napačno. Zato velja maksimalna previdnost v komunikaciji, saj bo možnost zmot in pomot močno povečana.

Kasnejša opozicija Lune z Jupitrom situacije ne bo prav nič olajšala, zato ne sprejemajte pomembnejših stališč.

SOBOTA, 19. OKTOBER

Dopoldanske urice bodo minevale v prijetnem vzdušju in so izredno primerne za prijateljsko druženje.

Malo čez opoldne Luna vstopi v znamenje Raka, iz katerega bo delovala dvojno močjo, saj je njegova naravna vladarica. Pozornost se bo usmerila v dom, družino in domača dogajanja.

NEDELJA, 20. OKTOBER

Nekoliko povečana občutljivost lahko kaj hitro pripelje do pretiranih reakcij zaradi vpliva Marsa. Dobro je, da se tega vpliva zavedate in se temu postavite po robu.

Nekaj črnogledosti lahko povzroči tudi opozicija Lune z Marsom, zato se potrudite za bolj pozitiven pristop.

Prav prijetno nedeljo lahko preživite, če boste ravnali in se odzivali v duhu strpnosti in razumevanja.

PONEDELJEK, 21. OKTOBER

Energija bo v veliki meri usmerjena v domače zadeve, ugodni so lahko tudi nakupi, opravljeni v tem času.

Zadnji lunin krajec nastopi v zgodnjih popoldanskih urah, mogoče boste občutili nekoliko upada energije. Previdnejši bodite v medosebnih odnosih z nasprotnim spolom!

Večerni vstop Lune v znak Leva bo naredil večer zelo prijeten.

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Se boste zaradi trenutne epidemološke slike odpovedali dopustu na Hrvaškem?

Sudoku