TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Izbira je v vaših rokah!

Dolores Volasko, 4.3.2019
Profimedia

V tem tednu Uran, planet vsega novodobnega, vstopa v znamenje Bika, po katerem bo potoval prihodnjih sedem let, do 25. aprila 2026! Njegov vpliv je predvsem generacijski, saj vpliva na cele generacije ljudi, rojene v času njegovega tranzita.

PONEDELJEK, 4. MAREC

Nov teden se bo pričel odvijati pod vplivom prijetnih vplivov planetov. Luna bo sestavljala z Jupitrom lep odnos. V dobrem ozračju bo komunikacija gladko stekla, lahko se boste dogovarjali, sodelovanje bo vzorno potekalo, odlično se lahko počutite tudi v timskem delu. Odnosi s tujci in tujino bodo potekali odlično.

V tako harmoničnem ozračju se lahko sklenejo dobri dogovori, uredi kakšen zapleten odnos ali odgrne kakšna tančica skrivnosti. Izbira je v vaših rokah!

TOREK, 5. MAREC

Luna vstopi v znamenje Ribi že v dopoldanskem času in čustvena energija bo v porastu. Več boste pripravljeni razumeti, tolerirati, pomagati, odpustiti ..., kar lahko bistveno izboljša medosebne odnose. Umirjenost, zasanjanost, nekoliko bolj pasivna energija, vse to bodo spremljevalci tega dne. Zaradi praznjenja fizične energije niti slučajno ni potrebno, da bi se mučili s fizično zahtevnejšimi deli, le-te prestavite na kasnejše dni!

Merkur, planet komunikacije, ki je zadolžen za delo, nastopi v tem dnevu t.i. retrogradno gibanje, kar predstavlja upočasnjevanje in težje odvijanje različnih situacij. Pričakovati je več težav v komunikaciji,

prometu in transportu, pri tehničnih sredstvih, več je lahko okvar itd. Sprejem odločitev se strogo odsvetuje! Odlično je, da se v tem času odpravijo zaostanki in uredijo stare zadeve.

SREDA, 6. MAREC

Uran, planet vsega novodobnega, vstopa v tem dnevu v znamenje Bika, po katerem bo potoval prihodnjih sedem let, do 25. aprila 2026! Njegov vpliv je predvsem generacijski, saj vpliva na cele generacije ljudi, rojene v času njegovega tranzita.

Uran je planet, ki prinaša revolucionarne spremembe, Bik pa znamenje, ki ga povezujemo z posedovanjem, lastnino, bankami, financami. V tem kontekstu lahko pričakujemo v prihodnjih letih revolucijo v bančnih sistemih. Takšni, kot jih poznamo danes, bodo počasi postajali preteklost, modernizacija bo v hitrem vzponu.

Enako se bo dogajalo v kmetijstvu in predelovalni industriji hrane, kjer bo avtomatizacija in robotizacija v porastu. Svet se bo spreminjal in mi z njim!

Mlaj v znaku Ribi nastopi v popoldanskem času na točki, kjer se bo nahajal tudi planet Neptun. To bo pobiralo fizično energijo, utrujenost, zasanjanost in višja stopnja čustvenosti bodo v porastu. Čas za umiritev, potovanje v lastno notranjost ali meditacijo je kot naročen v teh urah.

ČETRTEK, 7. MAREC

Fizična energija bo precej nizka. Sonce in Neptun se srečata v medsebojnem objemu v znaku Ribi zato so mogoča prevelika pričakovanja in kot posledica razočaranja. Domišljija bo delovala zelo močno in prisoten bo tudi nestvaren odnos v razmišljanju. Potrebno se

je potruditi in ohraniti realen odnos do vsega in vseh, vsaj do večernih ur, ko se bo situacija spremenila!

Pozno zvečer Luna vstopi v znak Ovna. Oven je prvo znamenje zodiaka, ki vodi vse ostale za seboj s svojo močno energijo. Zato ni čudno, da bo prevladovala ognjena, energična in drzna energija, s pomočjo katere je mogoče zelo uspešno dosegati cilje. Povečana odločnost in borbenost sta lastnosti, ki ju boste občutili v prihodnjih dveh dneh, zato bo vse lažje. Energija bo v lepem porastu, kar velja izkoristiti maksimalno sebi v prid!

PETEK, 8. MAREC

Prazničen dan dneva žena se bo odvijal pod vplivom lepih energij. Luna bo skladna z Venero, kar obeta prijetno preživete urice, druženja in srečanja. Zaradi vpliva Venere bo prevladovala ženska energija kot se za ta dan tudi spodobi. Vsekakor bo življenje dobilo pospešen tempo.

Dan je odličen tudi za rekreacijo, športne izzive, ples in seveda, nikar, nikar ne pozabite na ljubezen!

SOBOTA, 9. MAREC

Zelo dober dan za napredek na delovnem področju, tudi za pospravljanje in čiščenje je pred vami. Saturnov vpliv sekstila s Soncem narekuje modre rešitve, vztrajnost, disciplino, težnjo po vzpostavitvi reda, koncentracijo na bistveno.

Jupitrov vpliv trigona z Luno, ki predstavlja ekspanzijo in širitev izven meja določenega pa deluje prav obratno. Z več optimizma in poguma boste zagotovo lahko naredili bistveno več in kvalitetnejše, zato se bo pogum obrestoval!

NEDELJA, 10. MAREC

V jutranjih urah Luna vstopi v znamenje Bika, katero slovi po svoji umirjenosti in čutnosti. Bik je znamenje zemlje, narave, materije, estetike, erotike, je velik gurman, ki uživa v dobri hrani in pijači. Dan je kot naročen za preživljanje časa v naravi, za izlete, pohode, druženje in za ljubezen!

Življenje bo dobilo umirjen tempo in nikamor se vam ne bo mudilo. Razvajajte sebe in ljudi, ki jih imate radi!

PONEDELJEK, 11. MAREC

Ugoden pričetek novega delovnega tedna se obeta, v katerem se lahko uredi zelo veliko uradnih, poslovnih, finančnih in drugih zadev. Dan je odličen tudi za zahtevnejše umsko delo, načrtovanje in nakupe.

Vsaj del dneva je dobro preživeti v naravi, se posvetiti rekreaciji in nabirati svežo energijo. Pozornost namenite tudi zdravi in uravnoteženi prehrani.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku