TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Energijsko prijeten teden

Dolores Volasko, astrologinja, 24.12.2018
Profimedia

Ob Božiču nas bosta grela prijetno razpoloženje in topla atmosfera.

PONEDELJEK, 24. DECEMBER

Skladen odnos Lune z Marsom bo v veliko pomoč pri vseh delih, ki jih boste želeli opraviti za praznovanje v večernih urah. Nekaj stresa, tudi kakšna nepričakovana okoliščina ali ovira, se lahko postavijo na pot zaradi lunine kvadrature z Uranom, vendar se bodo napetosti umirile že v popoldanskih urah.

Kasnejši vstop Lune v znak Leva je kot naročen za lepo preživljanje božičnega večera. Prijetno razpoloženje in topla atmosfera nas bosta grela.

TOREK, 25. DECEMBER

Skladni aspekti planetov v tem prazničnem dnevu so garancija za lepo preživete urice in čas bo vse prehitro mineval. Dan bo kot naročen za obiske, krajše poti, neobvezen klepet, druženje, izmenjavo mnenj, tudi za predstavitev lastnih idej.

SREDA, 26. DECEMBER

Še en prazničen dan, ki bo tudi prehitro minil. V popoldanskih urah lahko pride zaradi vpliva Urana do kakšne nepričakovane spremembe, presenečenja, vsekakor pozitivnega, energijam se je potrebno samo prepustiti.

V večernih urah Luna vstopi v Devico in v ospredje bo stopila težnja po praktičnem reševanju vsega mogočega. Jutri je še en dan, ni potrebno pretiravati.

ČETRTEK, 27. DECEMBER

Delovnemu dopoldnevu, v katerem se lahko naredi veliko koristnega, bo sledilo nekoliko bolj sproščeno popoldne. Sonce in Luna bosta v lepem odnosu, zato se bodo nasprotja lažje usklajevala, kvalitetno bo tudi sodelovanje med spoloma.

V popoldanskih urah se zaradi vpliva Neptuna, ki bo znižal nivo koncentracije svetuje več previdnosti. Sprejem pomembnejših odločitev se vsekakor odsvetuje!

PETEK, 28. DECEMBER

Dan, v katerem se bo veliko dogajalo, stres bo povečan, kar je dobro imeti v mislih. Koncentrirati se je potrebno na najbolj bistvena opravila, večja previdnost je potrebna v komunikaciji, tudi v prometu, čemer bo botroval vpliv bojevitega Marsa.

V kasnejših nočnih urah, z vstopom Lune v znak Tehtnice, se bodo energije sprostile in obeta se zelo prijeten večer.

SOBOTA, 29. DECEMBER

Krajec v znaku Tehtnice nastopi v dopoldanskih urah. Ta položaj zahteva višjo stopnjo prilagajanja ljudem in okoliščinam. Zaradi povečanega stresa je nujno imeti višjo stopnjo tolerance in potrpežljivosti.

Pozno popoldanski čas prinaša sprostitev in veselo razpoloženje. Odlično položen Jupiter bo spodbujal druženje, obisk prireditev, zabav …

NEDELJA, 30. DECEMBER

Nedelja bo potekala v dobrem razpoloženje in prisotne bodo prijetne vibracije. Odličen dan za druženje, obiske sorodnikov in prijateljev, izlete, neobvezen klepet.

Večerne ure prinašajo nekoliko povečanega nemira zaradi nasprotovanja Lune Uranu. Zaradi povečanega stresa ni priporočljivo reševanje delikatnih vprašanj. Zadnje, kar bi bilo potrebno, je konflikt tik pred zaključkom leta!

image
Profimedia

PONEDELJEK, 31. DECEMBER

V zadnjem dnevu leta Luna že v nočnih urah vstopi v znamenje Škorpijona. Dan se bo odvijal pod vplivom umirjenih energij, saj je Škorpijon znak zaprtosti vase, ki se nerad izpostavlja. Mogoče to ni najboljša popotnica za novoletno zabavo, vendar ni nujno, da je le-ta (pre)več bučna, mar ne?

Vsekakor bo lepo, prijetno vse do izteka zadnjih uric starega leta, ko bomo v prvih novega 2019, nazdravili novemu, mlademu letu. Srečno!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali se poleti držite posebne diete?

Sudoku