TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Držite se rutine in delujte!

Dolores Volasko, 5.8.2019
Profimedia

Po več mesecih preneha Jupiter s svojo retrogradno potjo po znamenju Strelca in nastopi direktno, kar obeta hitrejši napredek in več srečnih okoliščin.

PONEDELJEK, 5. AVGUST

Pred vami je ugoden pričetek novega tedna, saj lahko že v ponedeljek opravite veliko dela. Znali boste odlično kombinirati koristno s prijetnim, kar vam bo še v dodatno veselje. Z vsem pomembnejšim opravite do sredine popoldanskih ur, kajti kasnejši kvadrat Lune s Saturnom utegne vnesti v razpoloženje nekaj slabše energije.

Velja previdnost v komunikaciji, kajti preti nerazumevanje!

TOREK, 6. AVGUST

V poznih popoldanskih urah bo vstop Lune v znak Škorpijona spremenil razpoloženje. Postali boste bolj čustveni, vse boste doživljali bolj intenzivno ter doživeto.

Dan nikakor ni primeren za uvajanje sprememb in novosti. Držite se rutine in skušajte sprostiti viške nakopičenih energij.

SREDA, 7. AVGUST

Prvi lunin krajec v znaku Škorpijona nastopi v večernih urah. Povečani preobčutljivosti se bo pridružila tudi težnja, da dosežete tisto, kar ste si zamislili ali zlepa, lahko pa tudi zgrda. Marsikateri medosebni odnos je lahko na preizkušnji, zato velja povečana previdnost!

Vsekakor se takšnemu razpoloženju postavite po robu. Pri tem vam bo v veliko pomoč trigon Sonca z Jupitrom, ki bo dvignil samozaupanje, tudi optimizma in pozitivnega razmišljanja bo več.

ČETRTEK, 8. AVGUST

Dopoldanske urice prinašajo povečan stres in precej nemirno energijo. Težko boste ujeli pravi ritem, ovirala vas bo paleta negativnih čustev in sumničavosti. Da se boste lažje postavili temu po robu, bo v veliko pomoč skladen odnos Venere z Jupitrom, ki prinaša tudi srečne okoliščine. Večerne ure so kot naročene za srečanja, za zabavo.

V poznih večernih urah bo Luna vstopila v Strelca, energija se bo sprostila.

PETEK, 9. AVGUST

Dan se bo odvijal prijetno pod vplivom Lune v znaku Strelca, ki slovi kot najbolj pozitivno razmišljajoče znamenje zodiaka. Naj bo vaš pogled usmerjen v določen cilj, saj vam sicer preti precej razpršenosti idej in delovanja.

Dan je odličen za raziskovanje, načrtovanje, druženje, opravljanje poti, optimizem bo kar nalezljiv!

SOBOTA, 10. AVGUST

Skladni odnosi Lune v pozitivnem znaku Strelca z Jupitrom, Venero, Soncem, Neptunom in Marsom kažejo na pestrost dinamike v tem sobotnem dnevu.

Sproščenost, optimizem, dobra volja in pozitivna energija si bodo podajali roke. Odlično, da napredujete na aktiviranih področjih!

NEDELJA, 11. AVGUST

Luna vstopi še v zgodnjih jutranjih urah v znak Kozoroga, energije se bodo umirile. Pozornost bo usmerjena na zagotavljanje varnosti, tako čustvene, kot finančne!

Po več mesecih preneha Jupiter s svojo retrogradno potjo po znamenju Strelca in nastopi direktno, kar obeta hitrejši napredek in več srečnih okoliščin!

Merkur, ki je zadolžen za delo in dogovarjanje, vstopi v tem dnevu v znak Leva. V tem znamenju bodo prišle do odličnega izraza njegove kvalitete, še zlasti smisel za organizacijo, kombinatoriko, estetiko …

PONEDELJEK, 12. AVGUST

Nekoliko bolj naporen pričetek novega tedna se obeta. Luna, ki bo potovala po znamenju Kozoroga, se bo srečala s Saturnom. To lahko potegne na plano veliko starih zamer, blokad, lahko vas spremlja celo občutek osamljenosti ali negotovosti.

Vsekakor bo razum prevladoval, črnogledost bo na pohodu! Zelo zavestno se morate boriti proti negativnim mislim in se truditi za bolj prijazen in pozitiven pogled na svet.

Uran, ki potuje po znaku Bika, nastopi v tem dnevu retrogradno pot, kar bo nekoliko upočasnilo dogajanje.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Koliko ur dnevno posvetite gibanju?

Sudoku