TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Dnevi v znamenju polne lune

Dolores Volasko, 17.6.2019
Profimedia

V tem času ni modro opravljati pomembnejših poti ali razgovorov, raje vse preložite na kasnejši čas, ko se bodo energije stabilizirale. Povečan notranji nemir je dobro pregnati z več fizičnega gibanja.

PONEDELJEK, 17. JUNIJ

Polna Luna v znamenju Strelca nastopi v dopoldanskih urah ponedeljkovega jutra. V tem času ni modro opravljati pomembnejših poti ali razgovorov, vse preložite na kasnejši čas, ko se bodo energije stabilizirale. Povečan notranji nemir je dobro pregnati z več fizičnega gibanja.

Veljajo splošna pravila previdnosti tako v medosebnih odnosih, kot tudi v prometnih situacijah.

V večernih urah Luna vstopi v znak Kozoroga in ozračje se bo umirilo. Pozornost se bo usmerila na urejevanje praktičnih vidikov vašega življenja.

TOREK, 18. JUNIJ

Dan bo mineval v resnem in mirnem vzdušju. Zelo veliko koristnega lahko naredite, zato se velja potruditi. S povečanim čutom odgovornosti se ni bati, da ne bi imeli odličnih rezultatov!

Srečanje Merkurja z Marsom bo spodbudilo usklajenosti misli in dejanj. Kljub temu velja nekoliko več previdnosti zaradi vpliva Marsa, saj vas lahko vse prehitro zanese, da reagirate in delujete preveč energično. Zmernost naj bo vodilo ter cilj!

SREDA, 19. JUNIJ

Sreda bo precej stresen in nemiren dan, več pozicij planetov si bo nasprotovalo. Zaradi tega pretijo blokade, ovire, nerazumevanje, prevladovala bosta pesimizem ter temne misli. Luna bo nasprotovala Marsu in Merkurju, srečala se bo tudi s Plutonom.

Vsekakor je dan popolnoma neprimeren za razreševanje pomembnejših zadev ali razčiščevanje v medosebnih odnosih, na kar še posebej opozarja opozicija Merkurja s Plutonom.

Za bolj pozitiven pristop se je potrebno zelo zavestno potruditi!

ČETRTEK, 20. JUNIJ

Že v jutranjih urah Luna vstopi v zračnega Vodnarja, zato se bodo energije sprostile, potreba po druženju in izmenjavi mnenj pa se bo povečala. Odlično je, da daste prosto pot vsemu, kar vas zanima in pridobite o vsem skupaj še dodatne informacije. Dan je odličen za sodelovanje v skupinah.

Zaradi Marsovega nasprotovanja Plutonu ter Lunine kvadrature z Uranom se v tem dnevu svetuje povečana previdnost v delovanju. Preveč impulzivno ravnanje se lahko obrne proti vam!

PETEK, 21. JUNIJ

Dan bo mineval zelo prijetno, tudi po zaslugi Luninega trigona z Venero ter sekstila z Jupitrom. Dobro se boste počutili, družba vam bo prijala, odlična izbira bodo tudi skupinske dejavnosti ali obiski prireditev. Dinamika bo pestra, mogoče so krajše poti ali celo kakšen izlet. Živahna komunikacija bo plodna, dogovorite se lahko zelo uspešno!

V večernih urah Sonce vstopi v znamenje Raka, po katerem bo potovalo prihodnji mesec dni. V tem znamenju se bo izrazila čustvena, ženstvena in zaščitniška plat narave. Dom, družina in tradicionalne vrednote bodo v prvem planu!

SOBOTA, 22. JUNIJ

Sobotni dan bo mineval umirjeno in družabno življenje bo cvetelo. V popoldanskih urah Luna vstopi v znamenje Ribi, ki slovi po svoji čustvenosti in pripravljenosti razumeti ter pomagati.

Zaradi kasnejšega trigona Lune in Sonca bo energija med spoloma in tudi ljudmi na splošno potekala zelo pozitivno. Marsikatero odprto vprašanje lahko dobi v tem času svoj epilog, saj je čas kot naročen za to.

NEDELJA, 23. JUNIJ

Čustva bodo pred razumom in vas bodo vodila skozi dan. Svoje najdražje boste pripravljeni razvajati, pazite le, da s tem ne boste pretiravali. Kaj hitro vas lahko zanese, kar pa ne bi bilo dobro!

Venera bo v opoziciji z Jupitrom, to pa svari pred nesmotrno porabo denarja in pretiranim izkazovanjem čustev. Vsekakor naj vas vodi zmernost!

PONEDELJEK, 24. JUNIJ

Pričetek novega delovnega tedna se bo odvijal umirjeno pod pokroviteljstvom Lune v znaku Ribi. S pomočjo povečane intuicije boste lahko uspešno delovali, poslušati morate svoje občutke. Mogoče bo to trenutno malce skregano s pametjo, vendar nič hudega! Sledite srcu in na pravi poti boste do dobrih razpletov.

Več aspektov planetov vas podpira, opozoriti pa je potrebno na kvadraturo Venere z Neptunom, ki opozarja, da je potrebno paziti na denar! Vse prehitro vam lahko spolzi med rokami.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali se poleti držite posebne diete?

Sudoku