TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Čutili bomo vpliv Lune

Dolores Volasko, 29.7.2019
Profimedia

Dan pred luninim mlajem bo energija precej nizka, zato je potrebno varčevati z močmi. Zavedajte se, da je vsak padec samo stanje pred novim vzponom!

PONEDELJEK, 29. JULIJ

Pričetek novega tedna bo v dopoldanskem času še dinamičen, živahen, s prestopom Lune v znak Raka pa se bodo energije umirile. Luna bo v svojem domačem znamenju delovala dvojno močno in poudarila moč nezavednega, podzavesti, doživljanje vseh situacij bo zelo čustveno doživeto. Občutljivost bo povečana, dobro se je tega vsaj zavedati!

Menjava razpoloženja je lahko pogost spremljevalec tega dne, zato se potrudite za zmernost. Rutinsko delo vas bo pomirjalo, zato ne pričenjajte ničesar na novo. Dom, družina in zasebne zadeve bodo imele zagotovo prioriteto.

TOREK, 30. JULIJ

Kvadratura med Soncem in Uranom lahko povzroči v tem dnevu kakšno težavo tehnične narave z elektroniko, računalniki in mobiteli.

Nasprotovanje Lune Saturnu v tem dnevu prinaša črne misli in povzroča strahove. Potrebno je, da se programirate na pozitivne misli ter si ne dovolite, da dobi strah oblast nad vami. Zavedajte se, da je vsak padec samo stanje pred novim vzponom!

Kasnejši trigon Lune z Neptunom prinaša bistveno bolj prijazno energijo. Vse boste uzrli v lepših barvah, intuicija bo odlična, prisluhnite občutkom in navdihom in ustvarite kaj lepega.

SREDA, 31. JULIJ

Dan pred luninim mlajem bo energija precej nizka, zato je potrebno varčevati z močmi. Pozornost in energija bosta usmerjeni v domača opravila, v dom in družinske zadeve, to vas bo izpopolnjevalo.

Luna vstopi v popoldanskih urah v znak Leva, v katerem bo izrazila ognjeno plat narave. Kasnejše srečanje Lune z Venero prinaša krasno energijo, zato je dan kot naročen za srečanja, zabave, obiske prireditev, koncertov, za nakupe, kot tudi za družabnost na splošno.

ČETRTEK, 1. AVGUST

Prvi dan v novem mesecu nastopi prvi od dveh mlajev v avgustu, drugi bo konec meseca. Še v nočnih urah bo prazna Luna v znaku Leva. Energije strasti, poguma, energičnosti bodo izredno močne, zato velja previdnost!

Merkur, planet komunikacije, ki potuje retrogradno po znamenju Raka, končno spremeni smer v direktno. Dan ali dva bodo še vladale zmešnjave, zato velja previdnost v vseh okoljih.

Sicer pa je čas po mlaju ob rasti mlade Lune kot naročen za uvajanje sprememb in uvedbo novosti! Razmislite kaj vse si želite doseči!

PETEK, 2. AVGUST

Kvadrat Venere z Uranom lahko povzroči nenadno spremembo, mogoča je celo kakšna izguba. Velika previdnost se svetuje na čustvenem ter finančnem področju. Izogibajte se tveganj vseh vrst!

Popoldne vstopi Luna v znamenje Device, po katerem bo potovala vse do nedelje popoldne. Vsekakor bo rutina tista, ki bo pomirjala. Težnja, da se vzpostavi red na vseh področjih, bo prisotna.

Poskrbeti je potrebno za sprostitev nakopičenega stresa, kajti živčni sitem bo preobremenjen.

SOBOTA, 3. AVGUST

Kvadrat Lune v Devici z Jupitrom bo povzročil željo po dinamiki, spremembi, kar bo v skladno z energijo Strelca, po katerem potuje

Jupiter. Istočasno se bo pojavljalo spoznanje, da je na poti vse preveč ovir, da bi dosegali želeno, kar vam lahko povzroča nezadovoljstvo.

Skladen kasnejši odnos Lune s Saturnom bo umiril ozračje in vam omogočil, da boste svoje obveznosti lahko opravili zelo kvalitetno. Ustvarite lahko veliko reda na vseh področjih!

Proti večeru bo Luna nasprotovala Neptunu, zato bo moč presoje na zelo nizki ravni. Dan vsekakor nikakor ni primeren za uvajanje novosti ter sprememb!

NEDELJA, 4. AVGUST

Skladen odnos Lune s Plutonom bo omogočal hitrejše obnavljanje energije, kar velja v tem nedeljskem dnevu maksimalno izkoristiti.

Popoldanski vstop Lune v znamenje Tehtnice bo povzročil povečan interes za usklajevanje nasprotij vseh vrst. Potreba po harmoniji in temu, da se razčistijo morebitne nejasnosti ali sporne situacije v medosebnih odnosih, bo povečana.

Popoldanske in večerne urice kar kličejo po srečanjih, obiskih, izletih, odlično se boste imeli v vseh okoljih.

PONEDELJEK, 5. AVGUST

Pred vami je ugoden pričetek novega tedna, saj lahko že v ponedeljek opravite veliko dela. Znali boste odlično kombinirati koristno s prijetnim, kar vam bo še v dodatno veselje. Z vsem pomembnejšim opravite do sredine popoldanskih ur, kajti kasnejši kvadrat Lune s Saturnom utegne vnesti v razpoloženje nekaj slabše energije.

Velja previdnost v komunikaciji, kajti preti nerazumevanje!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ste se v letošnji sezoni obolenj cepili proti gripi?

Sudoku