TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Čas za nakupe in razvajanje

Dolores Volasko, 11.2.2019
Profimedia

Nakupi, pospravljanje, urejanje omar, oblačil, karkoli boste izbrali, vse bo dobrodošlo v tem času, ko boste želeli svoj dom odeti v novo preobleko.

PONEDELJEK, 11. FEBRUAR

Še v nočnih urah bo Luna vstopila v znamenje Bika in umirila ozračje ob pričetku novega tedna. Življenjski tempo se bo umiril. Odličen čas za načrtovanje in opravljanje vsega potrebnega je pred vami.

V tem dnevu se bodo lepo obrestovali nakupi, saj bo vaš okus izbran. Privoščite si kakšno kulinarično razvajanje, saj znamenje Bika to izredno ceni in v tem uživa!

Zaradi skladnega položaja Lune z Venero je čas dober tudi za urejanje finančnih zadev.

TOREK, 12. FEBRUAR

V zgodnjih dopoldanskih urah je čas primeren za uvedbo kakšne novosti, spremembe, opravljanja uradnih opravkov in podobno, kasneje se to odsvetuje.

Popoldanske urice so zaradi vpliva Plutona ugodne za obnovitev zalog notranjih moči. Ukvarjati se je priporočljivo z dejavnostmi, ki prinašajo lepo energijo in pomirjajo.

Malo pred polnočjo bo Luna tvorila prvi krajec v znamenju Bika. Ta pozicija v tem dnevu zagotovo narekuje večjo previdnost v medosebnih odnosih, saj lahko hitro pride do razhajanj. Zagotovo je potrebno več prilagajanja ljudem in okoliščinam. Trmasto vztrajanje pri svojem, kar je tipično za znamenje Bika, v katerem bo krajec, naj ne bo prioriteta!

SREDA, 13. FEBRUAR

V dopoldanskem času Luna vstopi v znamenje Dvojčkov in življenje se bo pričelo hitreje odvijati. Potreba po izmenjavi mnenj, spremembah, premikih, dinamiki, bo zagotovo v porastu. Ker bo Luna v neugodnem kvadratu z Merkurjem, se sprejem odločitev v tem dnevu odsvetuje. Premalo bomo dosledni, preveč se nam bo mudilo in prisotni bosta tudi površnost in premajhna zbranost.

Za nameček se v tem dnevu v medsebojnem objemu srečata planeta Mars, ki slovi kot velik bojevnik ter Uran, ki prinaša vedno povečan nemir. Njuno srečanje še dodatno narekuje zmernost v komunikaciji, pri delu, v prometu in tudi sicer na splošno. Vse prehitri in premalo premišljeni smo lahko pod tem vplivom!

ČETRTEK, 14. FEBRUAR

Sprejem odločitev, pomembnejših dogovorov ali podpisovanje kakšnih dokumentov se v dopoldanskem času strogo odsvetuje zaradi kvadrature Lune z Neptunom. Naše misli ne bodo najbolj jasne, mogoče so pomote in napačne presoje.

Malo pred opoldnevom vstopi planet Mars, ki opredeljuje nivo fizične energije in borbenosti, v znamenje Bika. Upornosti, vztrajnosti pri doseganju ciljev v prihodnjem obdobju nikakor ne bo primanjkovalo. Stvari se sicer ne bodo odvijale z bliskovito naglico, ker bo potrebno pred tem razviti tudi strategijo, kar pa preprečuje morebitne napake!

Sicer kasnejši Jupitrov položaj prinaša potrebo po tem, da se bolje informiramo, morebiti tudi raziščemo različne pristope in možnosti o zadevah, ki nas zanimajo.

PETEK, 15. FEBRUAR

Dopoldanske urice bodo zelo živahne zaradi pozitivnega odnosa Lune z Uranom in se bodo odvijale v pozitivnem vzdušju. Marsikaj lahko izvemo, marsikaj se lahko dogovorimo. Skladnost Sonca in Lune obeta lepo sodelovanje z okolico, med spoloma, harmonijo na splošno, kar velja maksimalno izkoristiti za napredovanje.

V popoldanskih urica Luna vstopi v svoje domače znamenje Raka, iz katerega deluje dvojno močno. Dom, družina in tradicionalne vrednote bodo v ospredju. Pripravljenost poskrbeti za pomoči potrebne bo vsekakor v porastu.

Razpoloženje bo precej čustveno, lahko tudi nihajoče, kajti kaže se tudi preobčutljivost. Za zmernost se je potrebo zavestno potruditi!

SOBOTA, 16. FEBRUAR

Zagotovo bo v tem dnevu glavnina pozornosti usmerjena na dom in opravila v zvezi z njim. Nakupi, pospravljanje, urejanje omar, oblačil, karkoli boste izbrali, vse bo dobrodošlo v tem času, ko boste želeli svoj dom odeti v novo preobleko.

Luna bo nasprotovala Veneri, zato bo občutljivost povečana. Paziti je potrebno na prehrano in pijačo, nagnjenost k pretiravanju bo zagotovo prisotna.

Najboljša izbira je sprostitev po vašem okusu. Kajti v večernih urah bo opozicija Lune s Saturnom vnesla občutek malodušja ali celo črnogledosti. Odličen bi bil obisk kakšnega bazena, savne, tudi masaža bi magično vplivala na boljše počutje.

NEDELJA, 17. FEBRUAR

Nedeljske dopoldanske urice bodo nekoliko stresne, nemirne in vzpostaviti harmonijo bo nekoliko težje. Dobro se je vsaj zavedati tega vpliva, da ne prihaja po nepotrebnem do konfliktnih situacij ali celo zamer.

Popoldne Luna menja svoje znamenje in vstopi v znak Leva. Energija se bo spremenila, ozračje otoplilo in dan bo mineval v bistveno bolj prijaznih energijah.

Kljub temu se je potrebno zavedati, zaradi kvadrature Lune z Marsom, da je potrebno ohranjati zmernost v delovanju in v komunikaciji. Nagnjenost k egocentričnosti in zaverovanosti vase bo namreč močno povečana!

PONEDELJEK, 18. FEBRUAR

Izredno dinamičen in aktiven pričetek delovnega tedna se obeta. Sonce bo v ugodnem odnosu z Uranom, zato ne bo manjkalo zanimivih in izvirnih konceptov, ideje bodo deževale, tudi tiste s tehničnega področja.

Zaradi srečanja Venere s Saturnom bo zagotovo racionalni pristop v ospredju, pamet bo močnejša od emocij. Veliko se lahko naredi pod tem vplivom, velja se potruditi.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Uživate mleko in mlečne izdelke?

Sudoku