TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Čas za načrtovanje, ne akcijo

Dolores Volasko, 19.8.2019
Profimedia

Venera, kraljica ljubezni ter denarja, bo aktivirala željo, da v prihodnjem obdobju intenzivno delujete na zagotavljanju čustvene in materialne varnosti.

PONEDELJEK, 19. AVGUST

Teden se bo pričel izredno dinamično in aktivno. Hitremu dogajanju boste odlično sledili, dobro se boste dogovarjali in usklajevali, vsekakor se izplača aktivirati!

Čas je odličen za aktiviranje novih idej in načrtov, vendar se v večernih urah ustavite, saj Saturn ne bo naklonjen. Mogoče, da se vam na pot postavi kakšna ovira, blokada ali pride do zastoja drugačne vrste!

TOREK, 20. AVGUST

Občutili boste nek nejasen notranji nemir, ki vas bo gnal naprej, k novim idejam, uresničitvi novih zamisli ter želji po napredku. Dopoldanske urice bodo zelo aktivne, vendar zaradi kvadrature Lune s Plutonom ideje ohranite v glavi, uresničite pa jih nekoliko kasneje! Pretijo namreč blokade, lahko vam bo onemogočeno, da bi svoje izpeljali takoj kot bi to želeli!

SREDA, 21. AVGUST

Vstop Lune v znak Bika bo umiril energijo dneva, razpoloženje bo ležerno in umirjeno. Vse boste doživljali veliko bolj čutno kot po navadi, zato je odlično, da se odločite za malce razvajanja kakršne koli vrste! Tudi dobro kosilo ali večerja boste dobri izbiri!

Venera, kraljica ljubezni ter denarja, vstopi v tem dnevu v znamenje Device. To bo aktiviralo željo, da v prihodnjem obdobju intenzivno delujete na zagotavljanju čustvene in materialne varnosti. Nadzor nad financami bo poostren!

ČETRTEK, 22. AVGUST

Dopoldanske ure so kot naročene za urejanje uradnih, poslovnih, finančnih in ostalih zadev, kar odlično podpira Saturnov položaj. Ogromno koristnega lahko naredite, zato ne mirujte.

Kasnejši čas prinaša potrebo po sprostitvi nakopičenih energij. Moč regeneracije bo povečana zaradi ugodnega trigona Lune z Plutonom.

PETEK, 23. AVGUST

Opoldne Sonce zapusti znamenje Leva in vstopi v znak Device. V prihodnjem mesecu dni po prevladovala potreba po ureditvi na vseh področjih življenja in po tem, da najde vse svoje mesto. Živčni sistem bo v tem času nekoliko izpostavljen, zato je dobro, da več časa namenite sproščanju!

Luna pozno popoldne vstopi v znamenje Dvojčka in bo tvorila nekoliko kasneje zadnji lunin krajec. Kvadratura Lune z Venero in z Marsom opozarja v popoldanskih in večernih urah na povečano previdnost v vseh okoljih, tudi v medosebnih odnosih! Prisotna bo konfliktna energija!

SOBOTA, 24. AVGUST

Odličen dan je pred vami. Skladna kombinacija Venere in Marsa, ključnih planetov za ljubezen, bo omogočila harmonično in romantično razpoloženje, ne bo manjkalo strasti in čutnosti!

Za vse, ki ste zaljubljeni in tiste, ki to želite postati, je ta dan kot naročen. Tudi kasnejši položaj Jupitra bo v pomoč.

NEDELJA, 25. AVGUST

Dan se bo hitro odvijal pod okriljem Lune v znaku Dvojčkov. Družabno življenje bo cvetelo, dan je odličen za srečanja, izlete, dogovore, komunikacijo na splošno.

V poznih nočnih urah Luna vstopi v svoj sedež v znak Raka, iz katerega bo njena moč veliko bolj intenzivno vplivala na življenje na zemlji ter na vse nas. Dom, družina ter tradicionalne vrednote bodo pridobile na svojem pomenu!

PONEDELJEK, 26. AVGUST

Ob pričetku novega tedna boste precej umirjeni. Z vsem pomembnejšim pohitite v prvi polovici dopoldneva, ko vam bo vse uspevalo z lahkoto.

Kasneje boste večji del dneva namenjali domačim in družinskim zadevam. Videti bo kot da želite z vsem priti na čisto! Jutri je še en dan.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Koliko ur dnevno posvetite gibanju?

Sudoku