TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Živahen teden izkoristite za delovanje in druženja

Dolores Volasko, 7.10.2019
Profimedia

Lunin sekstil s Plutonom vnaša v ta čas tudi zelo intenzivne občutke iz globine vaše podzavesti. Dovolite si jih analizirati, saj lahko pridete do zelo zanimivih ugotovitev.

PONEDELJEK, 7. OKTOBER

V zgodnjih jutranjih urah Luna vstopi v znak Vodnarja, zato se bo življenjski tempo pospešil. Zelo živahen pričetek novega tedna se obeta, v katerem lahko ogromno naredite zlasti v dopoldanskem času.

Popoldne bo Merkurjevo nasprotovanje Uranu prinašalo velik nemir, težko boste zdržali na mestu, nervoza bo v porastu. Previdnost velja v vseh okoljih, saj je povečana tudi možnost nezgod!

Kasnejši kvadrat Lune z Uranom in Merkurjem ter Saturnov s Soncem situacije ne bodo prav nič olajšali. Prav obratno, preti povečan stres in vse boste videli v najbolj temnih barvah! Za pozitivno razmišljanje se bo potrebno zavestno potruditi.

TOREK, 8. OKTOBER

Pred vami je dan, v katerem lahko odlično sodelujete z okolico. Razmislite, kateri so ti projekti, uspeh se vam nasmiha!

Torek je odličen za druženje, izmenjavo mnenj, tako osebno, kot tudi s pomočjo sodobne tehnologije.

Zvečer bo Venera vstopila v Škorpijona, zelo intenzivno se bo odzivala v tem znaku. Nagnjenost k skrajnostim bo prisotna, zato je nujnost iskati kompromise in balansirati med različnimi interesi. Čustvena energija bo precej ponotranjena, pogostejši so lahko izbruhi ljubosumja in posesivnosti. Previdno, da si ne naredite po nepotrebnem škode!

SREDA, 9. OKTOBER

Precej nemirna energija bo prisotna v tem dnevu in mimogrede lahko naredite kakšno napako. Sprejem pomembnejših odločitev se strogo odsvetuje!

V poznih popoldanskih urah Luna prestopi v Ribi, kar bo močno povečalo čustveno, celo pasivno energijo. Reagirate lahko preobčutljivo. Intuicija bo povečana, vendar jo ne zamenjujte z bujno domišljijo, ki jo ta dan tudi prinaša!

Večerni lep odnos Lune z Venero prinaša sprostitev in lepe energije, zato je primeren tudi za druženje, predvsem z ženskim spolom.

ČETRTEK, 10. OKTOBER

Odličen trigon Lune z Merkurjem je krasna osnova za kvalitetne pogovore o čustvenih plateh življenja in medosebnih odnosih. Pripravljeni boste prisluhniti in razumeti. Dan je kot naročen za umetniško ustvarjanje in izražanje.

Tudi kasnejši sekstil Lune s Saturnom obeta prijetno preživet čas, energije se bodo umirile. Prednost boste dali izkušnjam in modrosti!

PETEK, 11. OKTOBER

Še en umirjen dan je pred vami, v katerem se lahko prebudi vaša umetniška žilica. Ne spreglejte kaj vam hoče življenje sporočiti, prisluhnite občutkom in naj vas vodi intuicija.

Lunin sekstil s Plutonom vnaša v ta čas tudi zelo intenzivne občutke iz globine vaše podzavesti. Dovolite si jih analizirati, saj lahko pridete do zelo zanimivih ugotovitev.

SOBOTA, 12. OKTOBER

V jutranjih urah Luna vstopi v znamenje Ovna in življenje bo takoj dobilo pospešen ritem. Zaradi nasprotovanja Lune Marsu bodo prisotne precej konfliktne energije. Nagnjenost k pretiravanju in prevelikemu hitenju vas bo spremljala ves dan. Vse boste hoteli doseči z glavo skozi zid.

V potencialno nevarnih okoljih velja velika previdnost, prav tako v prometnih situacijah, saj nas do polne Lune loči le še nekaj ur!

NEDELJA, 13. OKTOBER

Nasprotovanje Venere Uranu opozarja na maksimalno previdnost v čustvenih in finančnih situacijah. Mimogrede lahko pride do težav, celo izgube, zato velja povečana previdnost!

Dopoldanske ure bodo precej stresne, saj bo Luna v kvadraturi s Saturnom. Imeli boste občutek da vam je sreča obrnila hrbet, obetajo se ovire na vaši poti.

Popoldanski čas prinaša olajšanje in sprostitev napetosti. Sonce bo v sekstilu z Jupitrom in Luna v trigonu z Jupitrom, kar bo razblinilo napetosti in postali boste bistveno boljše volje.

Polna Luna v Ovnu nastopi malo pred polnočjo. Veljajo splošna previdnostna pravila, naj vas vodi zmernost.

PONEDELJEK, 14. OKTOBER

Nov delovni teden se bo pričel odvijati precej umirjeno. Merkur v sekstilu s Saturnom bo pomagal k boljši koncentraciji pri delu.

Kasnejša kvadratura Sonca s Plutonom lahko blokira energijo, kar sprejmite s filozofskim mirom in počakajte, da se situacije umirijo. Ne izsiljujte ničesar, ne rinite z glavo skozi zid!

Popoldanski vstop Lune v znak Bika bo umiril energijo dneva.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ste se v letošnji sezoni obolenj cepili proti gripi?

Sudoku