(TEDENSKA ASTRO NAPOVED) Bodite spontani, zaupajte v višje vodstvo!

Dolores Volasko, 13.1.2020
Profimedia

Sonce bo na isti stopinji s Plutonom, kar povzroča potrebo po spremembah, preobrazbi in transformaciji energij.

PONEDELJEK 13. JANUAR

Ob pričetku novega tedna je prisotnih več aspektov planetov. Sonce bo na isti stopinji s Plutonom, kar povzroča potrebo po spremembah, preobrazbi, transformaciji energij. Bodite spontani, zaupajte v višje vodstvo!

V popoldanskih urah Luna vstopi v znak Device. Pridno in zavzeto se boste lotevali obveznosti in marsikaj postavili na svoje mesto. Pri delu boste uspešni. V dodatno pomoč bo tudi srečanje Sonca s Saturnom, ki bo še povečevalo resnost, odgovornost ter nudilo dobro koncentracijo.

Venera, kraljica ljubezni in denarja, vstopi v tem dnevu v znamenje Ribi. V prihodnjem obdobju bo prevladovala čustvena energija, občutljivost bo povečana, domišljija bo delovala na vso moč. Pazljivo, da zaradi čustvenega nihanja ne bo prihajalo do težav!

TOREK 14. JANUAR

S pomočjo Lune v znaku Device vam bo uspelo opraviti z morebitnimi zaostanki pri delu. Marljivi boste tudi pri zahtevnejšemu delu, uspešni pri opravkih pravne in finančne narave. Lunin trigon z Jupitrom je več kot odličen pomočnik v tem dnevu.

Kasnejše nasprotovanje Lune Neptunu lahko občutite kot zmanjšano koncentracijo in neke vrste zmedenost. Nikakor ni dobro sprejemati pod tem vplivom kakšne pomembnejše odločitve!

SREDA 15. JANUAR

Trigon Lune s Soncem prinaša krasno energijo in skladnost med spoloma. Sodelovanje bo odlično, prevladovalo bo harmonično vzdušje. To dodatno potrjuje in utrjuje kasnejši skladen odnos Lune z Merkurjem, ki bo omogočal zelo kvalitetno komunikacijo ter dogovarjanje.

Pozno popoldne vstopi Luna v znamenje Tehtnice in poudarila bo pomembnost harmonije v medosebnih odnosih. Vsekakor bo porast družabnosti tisto, kar sledi v tem večeru in v prihodnjih dveh dneh.

ČETRTEK 16. JANUAR

Sekstil Venere z Uranom je aspekt, ki vnaša v ta čas novosti, pozitivne spremembe ali kak nepričakovan preobrat. Odlično položen Mars bo pomagal, da se bodo aktivnosti v tem dnevu zelo lepo obrestovale. Ker boste zagotovo uspešni, se velja aktivirati!

Merkur, planet komunikacije, vstopi v tem dnevu v znamenje Vodnarja. Prisotna bo potreba po občasni distanci in umiku po eni strani, po drugi po družabnosti z izbranimi ljudmi. Občutek, da ste neodvisni in svobodni v svojem izražanju in delovanju bo nujnost! Čustva se bodo nekoliko težje izrazila, kar morate imeti v mislih, da ne boste izpadli "hladni".

PETEK 17. JANUAR

V tem dopoldnevu lahko pričakuje kakšno težavo, mogoči so nesporazumi, nerazumevanje, blokade itd. Velja povečana previdnost, saj bo občutljivost povečana, mimogrede lahko prihaja do zamer. Zato je ta čas popolnoma neprimeren za dogovarjanje!

Kvadrat med Luno in Soncem, zadnji lunin krajec v Tehtnici, nastopi v popoldanskem času. Nasprotovanje obeh svetlobnih teles predstavlja potrebo po prilagajanju. Potrpežljivost bo vrlina!

Luna v večernih urah vstopi v znamenje Škorpijona. Energija bo ponotranjena, čustveno obarvana. Zaradi kvadrata Lune z Merkurjem lahko pride v večernih urah do kakšne negativne reakcije, neprimerne besede. Potrebno se je strogo kontrolirati!

SOBOTA 18. JANUAR

Merkur v kvadratu z Uranom prinaša precej nemirno energijo, ki bo povzročala stres, nervozo, nikjer ne boste imeli obstanka. Zelo previdno je potrebno delovati pod tem vplivom, saj lahko pride zaradi prenagljenosti tudi do nezgod!

Umiriti je potrebno telo in duha, kar bo najlažje storiti tako, da se zaposlite s čim bolj konkretnimi opravili.

Proti večeru bo Jupitrov vpliv pomagal, da boste postali bolj sproščeni in optimistični.

NEDELJA 19. JANUAR

Nedeljski dan se bo odvijal zelo zanimivo. Podpira družinska srečanja, tudi opravljanje pomembnejših pogovorov, ki se tičejo vseh generacij! Ugodno se lahko dogovarjate tudi o vprašanjih finančne narave! Skladnost Lune s Saturnom in Soncem bo v lepo oporo.

Luna malo pred polnočjo vstopi v znak Strelca, kjer bo prihodnja dva dni.

PONEDELJEK 20. JANUAR

V popoldanskih urah Sonce zapušča prvi zimski znak Kozoroga in vstopi v drugo zimsko znamenje, v Vodnarja. Težnja po neodvisnosti, nevezanosti, po odkrivanju novosti in izražanju svojih lastnih stališč, ki morebiti ne bodo vsem po godu, bo v prihodnjem mesecu dni vsekakor močno v ospredju.

Mogočna Saturn in Pluton bosta v večdnevni konjukciji na 22. stopinji znaka Kozoroga. To je aspekt, na katerega smo "čakali" več kot 30 let, kar zagotovo poudarja njegovo pomembnost.

Saturn slovi kot hud učitelj, ki brezpogojno zahteva disciplino in red. Iz znaka Kozoroga, po katerem potuje, deluje dvojno močno, saj je njegov naravni vladar.

Pluton zahteva čiščenje, preobrazbo, deluje na nezavedni ravni.

Srečanje obeh napoveduje družbeno politične spremembe na globalnem in lokalnem nivoju. Tudi narava bo pokazala svoje zobe!

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku