Starejši za starejše - druženja

Jerica Laznik, 24.2.2020
DU Hrastnik

Saj vem, da ste nas že malo pogrešali. No, mi se ob četrtkih še vedno veselo družimo, spoznavamo, izpopolnjujemo v računalniškem znanju in zabavamo.

Z debelim četrtkom pa smo zakorakali v pustni čas in druženje popestrili z pustnimi šemami in krofi, ker smo prepričani da je potrebno slaviti vsak lep slovenski običaj in praznični dan.

V letošnjem letu imamo namen naša srečanja popestriti s sodelovanjem mlajših (osnovna šola, vrtec, društvo Sožitje) in povabili strokovnjakom s posameznih področij, da nam bolj podrobno povedo stvari, ki so pomembne za lepši in boljši vsakdan starejše populacije.

image
DU Hrastnik DU Hrastnik

Za nami so že vsa poročila o delu in plani za naprej, sedaj pa so na vrsti priprave na naše tradicionalno marčevsko srečanje v knjižnici Hrastnik. Srečanje, ki bo v sredo, 25. 3. 2020 ob 9.30 uri, bo seveda posvečeno vsem ženskam, ker priznate, da bi bil brez nas pravi dolgčas.

Upam, da bodo naši stavki pri starejših vzbudili malo radovednosti, ki naj jih ob četrtkih popelje v Mladinski center Hrastnik in 25. marca v knjižnico.

Se vidimo!

Anketa

Ali načrtujete, da boste v letošnji poletni sezoni obiskali Hrvaško?

Sudoku