Stand up večer v DOSOR-ju

Filip Matko Ficko, 27.9.2018
Filip Matko Ficko

V okviru predzadnje prireditve letošnje »DOSOR-jeve Vetrnice« je v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, nastopil Gorenjec Sašo Stare, igralec, improvizator, novinar, animator ter stand up komik.

Ob 18.30 sta ga v ponedeljek, 20. avgusta, na poletnem odru na DOSOR-jevem dvorišču pozdravili Leja Sabotin in Teja Smodiš, a na DOSOR-jevi terasi stanovalke in stanovalci tega doma, pa tudi številni zunanji obiskovalci.

Iz TV-oddaje »Zvezde plešejo« se je občinstvo spomnilo Saše Stareta in tako se je stand up komik lahko pohvalil, da je ob snemanju izgubil okrog deset kilogramov. Se je pa njegov nastop tako in tako »sukal« okrog naših nenehnih problemov glede telesne, kakor tudi na račun neposrečenih reklam ter o neprimernem obnašanju voznikov na cesti.

image
Filip Matko Ficko Pogled s terase proti odru.
 

Stanovalec Maksimiljan Korošec je gostu z Gorenjske podaril tradicionalno DOSOR-jevo Vetrnico, čestitke za nastop je izrekla direktorica Mateja Hauser ter gostu predala spominsko darilce. Voditeljici dogodka, Leja in Teja, pa sta Sašo Stareta povabili k nakupu srečke tradicionalnega srečelova.

image
Filip Matko Ficko Veselje vseh ob zaključku nastopa.
Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku