Spregovorili žena in hči Michaela Schumacherja: "Nikoli ne bom pozabila, komu dolgujem vse"

A.L., 8.11.2019
EPA

Corinna Schumacher, žena sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1 Michaela Schumacherja, je skupaj z 22-letno hčerko Gino dala enega zares redkih intervjujev po športnikovi nesreči. Spomnimo, da se je 50-letni Schumacher pred šestimi leti hudo poškodoval med smučanjem v francoskih Alpah, njegovo zdravstveno stanje pa je vse od takrat zavito v tančico skrivnosti. Pred časom naj bi ga pripeljali v eno od francoskih klinik in mu s posebno terapijo poskušali izboljšati zdravstveno stanje, a več informacij o tem ni znanih. Prav zato je nekaj podrobnosti, ki sta jih Corinna in Gina povedali v intervjuju za nemško revijo Gala, povzemajo pa jo že tuji mediji, prava redkost.

image
Reuters

Dolgo časa sanjala o konju

Mati in hči sta se razgovorili predvsem o ljubezni do konjev in konjeništva, ki ju povezuje. A beseda je, jasno, nanesla tudi na Michaela Schumacherja. Corinna ima o njem le lepe besede, priznala je, da je dolgo časa sanjarila o tem, da bi imela svojega konja. "Nikoli ne bom pozabila, komu dolgujem vse to. Mojemu možu Michaelu. Odletel je z mano v Dubaj, da bi si ogledala arabske konje," je pripovedovala. Ob deseti obletnici poroke je Schumacher ženi med drugim na posestvu v Švici uredil tudi hlev. Medtem ko se Corinna s konjeništvom ukvarja ljubiteljsko, se mu njuna hči posveča tudi profesionalno.

image
EPA

Corinna in Gina o zdravstvenem stanju moža in očeta nista spregovorili. Vse, povezano z zdravjem znanega športnika, tako ostaja še naprej skrivnost. 

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku