Spomnimo! Prenos tekme vijoličastih za napredovanje v kvalifikacijah za ligo prvakov le na spletu

M.R., 13.8.2019
Andrej Petelinšek

Današnjo povratno tekmo tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov med Rosenborgom in NK Maribor ob 19. uri si boste lahko nogometni navdušenci ogledali le prek spleta. Prenos bo namreč tako kot pri povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij proti švedskemu AIK-u le na spletni strani NK Maribor in njegovem Facebook profilu. 

Povezavi za prenos tekme
Spletna stran NK Maribor
Facebook profil NK Marbor

Od našega poročevalca iz Trondheima
Mariborčane v hladnem večeru čaka težka naloga, a verjamejo v preobrat
Otroci trolov optimistični, Bendtner na izhodnih vratih kluba

Spletni prenos tekme proti AIK-u pred slabimi 14 dnevi je imel v podaljšku, ko se je odločalo o napredovanju, tudi več kot 24.000 gledalcev. In tako kot je tekmo iz Stockholma komentiral radijski voditelj Dejan Vedlin, bo tudi današnjo tekmo komentiral on.

Vijoličasti bodo v Trondheimu lovili zaostanek s prve tekme v Ljudskem vrtu, ki se je končala z izidom 1:3 za Rosenborg. Za napredovanje potrebujejo vijoličasti zmago s tremi goli razlike, če domačini ne bodo dosegli več kot en zadetek. Če varovanci Darka Milaniča dosežejo tri zadetke in prejmejo enega, bodo o napredovanju zopet odločali podaljški. Če pa bodo domačini danes zadeli vsaj dvakrat, morajo Mariborčani za napredovanje zmagati z najmanj dvema goloma razlike.

Prisluhnite Večerovemu podkastu o nogometu Polcajt TUKAJ.

Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku