Slovenski ustvarjalci pripravili izbor unikatnih daril

P.K., 14.12.2018
Arhiv ARTish

Ta konec tedna bodo slovenski ustvarjalci na predprazničnem sejmu v Ljubljani predstavili svoje unikatne izdelke.

V unikatnih skodelic, nakitu, torbah, oblačilih ter drugih ročno izdelanih darilih se skriva mali košček srca in duše, ki so jih vanj vtkali ustvarjalci, sporoča Erika Felicijan, organizatorka in idejni vodja ARTish - ustvarjalnega festivala s prodajno razstavo avtorskih del. Z nakupom unikatnega darila, boste podprli slovenske umetnike, hkrati pa nekomu podarili ljubečo energijo, ki so ga ustvarjalci vdahnili v ta izdelek.

image
Arhiv ARTish
Kaj je ARTish?
Umetniški sejem, ki že osem let podpira in združuje slovenske ustvarjalce unikatnih izdelkov.
image
Arhiv ARTish

Festival ARTish je svoja vrata prvič odprl decembra 2011, s štiri dnevnim dogajanjem. Od takrat vsako zadnjo soboto v mesecu postane skupno mesto ustvarjalcev, artistov in mnogih, ki umetnost vsakodnevno živijo in tako tudi dobijo možnost, da med seboj izmenjajo ideje, mnenja in se spodbujajo pri svojem delu. ARTish je slovenskim ustvarjalcem omogoča prostor, kjer lahko predstavijo svoja unikatna dela širši publiki in se povežejo z drugimi ustvarjalci.

image
Arhiv ARTish

Ta konec tedna predpraznični sejem

Predpraznični in božični ARTish market so organizatorji preselili v  podstrešne prostore čarobne vile Čira Čara oziroma v Pionirski dom, ki se nahaja v bližini glavne ljubljanske tržnice. Vsi slovenski ustvarjalci, ki svoje izdelke predstavljajo v okviru ARTisha, bodo tja začasno preselili svoje trgovinice. "S tem, ko kupite nekaj od ustvarjalca samega, spoznate njegovo zgodbo, njegov pomen življenja, njegove cilje, upanja in želje. Stopite v njegov svet skozi vedno odprta vrata in za vedno ostanete z njim," pravi Erika Felicijan, vodja ARTish.

KDAJ IN KJE?
Umetniških sejem unikatnoh daril bo potekal v Pionirskem domu, Komenskega 9, v Ljubljani.
• Prepraznični ARTish:15.12. (od 13.00 do 20.00) in 16 .12. (od 10.00 do 19.00)
• Božični ARTish: 22.12 (od 10.00 do 19.00)
image
Arhiv ARTish
 
image
Arhiv ARTish
Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku