Rok Možič, eden najperspektivnejših mladih odbojkarjev, ostaja v Mariboru

A.L., 11.5.2019
Andrej Petelinšek

"Vesel sem, da še eno sezono ostajam v domačem klubu, kjer bom lahko pridobival nove izkušnje za mojo nadaljnjo športno pot ter zaključil šolanje v Mariboru, kar se mi tudi zdi zelo pomembno."

Članska ekipa Odbojkarskega kluba Maribor, ki je bila v sezoni 2018/2019 ena najmlajših v 1. ligi, je prvenstvo zaključila z odličnim 4. mestom. Ekipo so sestavljali domači fantje, na kar so vsi v klubu zelo ponosni, piše na spletni strani O.K. Maribor. "Dolgoročen cilj kluba je nadaljevati pot, ki jo je že začel preteklo sezono, in v nekaj letih naskakovati vrh slovenske odbojke. Vidi se, da je poleg nogometa prostor še za odbojko. Maribor je odbojkarsko mesto in je že bil pred leti v slovenskem vrhu ter dajal tudi veliko reprezentantov," piše O.K. Maribor.

Sicer pa so člani skupščine Odbojkarskega kluba Maribor na redni volilni skupščini kluba marca letos izvolili novo vodstvo. Novi predsednik kluba za naslednje štiriletno obdobje je postal Matej Smrekar. Po poročanju O.K. Maribor imajo pogodbene obveznosti še Žiga Donik, Jernej Detela in Vid Koblar, ki tako ostajajo v klubu. Pogodbe so že pred časom podaljšali Uroš Planinšič, Alan Košenina, Filipom Uremovič in Jan Mulec

"Trenerski štab ostaja nespremenjen s Sebastijanom Škorcem, Alenom Kranjcem in Petrom Možičem," piše O.K. Maribor.  V klubu so še posebej veseli, da je v teh dneh, poleg Aljaža Hermana in Tita Kovačiča, zvestobo klubu obljubil tudi Rok Možič, eden najperspektivnejših mladih odbojkarjev v slovenskem in evropskem prostoru. 17-letnik je, kot je zapisano na strani O.K. Maribor, povedal: "Vesel sem, da še eno sezono ostajam v domačem klubu, kjer bom lahko pridobival nove izkušnje za mojo nadaljnjo športno pot ter zaključil šolanje v Mariboru, kar se mi tudi zdi zelo pomembno. Upam, da se bomo tudi v prihodnji sezoni borili za najvišja mesta in da se bomo z ekipo tako dobro razumeli kot smo se to sezono."

 

Anketa

Ali ste se letos že osvežili v morju?

Sudoku