Raziskava: Kdaj zakonci najpogosteje varajo in zakaj?

A. L., 16.10.2018
Canstockphoto

Agencija za zmenkarije je izvedla raziskavo o zakonski nezvestobi. V raziskavi je sodelovalo 1600 ljudi, ki priznavajo, da varajo svoje partnerje.

image
Canstockphoto Najprimernejši čas v dnevu za srečevanje z ljubimcem je večer, kaže raziskava.

Izkazalo se je, da se je več kot dve tretjini vprašanih poročilo pred več kot desetimi leti, pri čemer jih je 44 odstotkov vpletenih v ljubezensko afero, ki traja leto dni ali manj. Ko je govora o pogostosti komunikacije, se je izkazalo, da se 47 odstotkov sodelujočih z ljubimci sliši dvakrat dnevno. Ko so jih vprašali, kolikokrat dnevno se slišijo s svojimi zakonci, je bil odgovor prav tako dvakrat dnevno. To pomeni, da se z ljubimci slišijo enako pogosto kot z zakonci.

Rezultati raziskave še kažejo, da polovica anketirancev prekine z opravljanjem pomembne naloge, da lahko pride v stik z zakoncem, medtem ko jih 73 odstotkov ne prekine z nujnim delom, da bi se slišali ali prišli do svojega ljubimca.

Najprimernejši čas v dnevu za srečevanje z ljubimcem je večer, kaže raziskava. Večina parov se srečuje po 21. uri, manj kot 20 odstotkov vprašanih pa se z ljubimci srečuje čez dan.

Presenetljivo je, da je večina od 1600 sodelujočih priznala, da je v zakonu srečnih. Razlog za njihovo nezvestobo pa se skriva v nezadovoljstvu s spolnim življenjem v zakonu in pomanjkanju poželenja, opisujejo.

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku