Prva tombola letos

Filip Matko Ficko, 8.1.2019
Filip Matko Ficko

Prostovoljci v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, so večjo aktivnost za stanovalke in stanovalce tega doma pripravili v letošnjem letu že 8. januarja dopoldne.

Pripravili in izvedli so namreč prvo tombolo letos.

image
Filip Matko Ficko Prva tombola letos v radenskem DOSOR-ju.
 

Čeprav je bilo nekaj pripomb, da torkov dopoldan ni najprimernejši (baje bi bilo ob četrtkih boljše ?), je bila udeležba stanovalk in stanovalcev na družabni prireditvi v veliki domski restavraciji odlična, pripravljenih pa je bilo tudi sedem nagrad (pa še ena tolažilna).

image
Filip Matko Ficko Vsi v pričakovanju žrebanja tombolskih številk.
 

Ob pomoči oziroma sodelovanju stanovalk in stanovalcev, udeležencev tombole, je tombolske številka žrebala in razglasila prostovoljka (ambasadorka prostovoljstva v DOSOR-ju) Marija Erveš, izžrebane številke pa je na oglasni tabli prečrtaval stanovalec Smiljan Homec. Le-ta je tudi preverjal tombolske karte, kjer so udeleženci tombole prečrtavali izžrebane številke.

image
Filip Matko Ficko Žrebala je prostovoljka Marija Erveš.
 
image
Filip Matko Ficko Številke je na tabli črtal Smiljan Homec.
 

Prvi nagrajenec je tokrat bil Jože Urankar, drugi Franc Petovar, tretja pa Bojana Gruškovnjak. Tej trojici so sledili Milka Obšteter, Jože Grabar, Helena Dugarič, Marjan Gašpar in Elizabeta Jurjevič. Slednja je prejela tolažilno nagrado, kajti predvidenih je bilo le sedem nagrad.

image
Filip Matko Ficko Veselje en izmed nagrajenk.
Anketa

Uživate mleko in mlečne izdelke?

Sudoku