Pozen sprejem, a prisrčen: Srebrni odbojkarji iz Maribora pri županu Arsenoviču

Zmago Gomzi, 7.11.2019
Sašo Bizjak

Pri mariborskem županu Saši Arsenoviču so bili na obisku odbojkarji izpod Pohorja, ki so na evropskem prvenstvu s slovensko reprezentanco osvojili srebrno medaljo.

Po osvojitvi srebrne kolajne na evropskem prvenstvu so se sprejemi za sijajne slovenske odbojkarje vrstili eden za drugim. Danes so malo pozen, a zato toliko bolj prisrčen sprejem dočakali tudi člani OK Maribor, ki so bili v reprezentančni odpravi - pomočnik selektorja Sebastijan Škorc, fizioterapevt Matic Fras in podajalec Uroš Planinšič, ki so jim družbo delali še nekateri igralci in predstavniki vodstva mariborskega kluba.

"Opravičujem se, da je sprejem tako pozno," je nagovor v prostorih Hiše Stare trte začel mariborski župan Saša Arsenovič. "Ponosni smo, da ste bili del sijajnega uspeha, da skrbite za razvoj odbojke in da vaše odrekanje ni zaman. Trudimo se, da vam omogočimo čim boljše razmere, in upam, da bo Maribor dobil dvorano, ki bo sprejela še enkrat toliko gledalcev, kot jih taborska. Mariborski športniki in športni navdušenci jo potrebujejo," je dodal župan. Odbojkarjem in vodstvu mariborskega kluba je izročil priložnostna darila. Čestitkam se je pridružil predsednik ŠZ Maribor Tomaž Barada, za sprejem pa se je zahvalil predsednik OK Maribor Matjaž Strdin

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku