OGLAS: Zimske počitnice v Termah Banja Ilidža - Sarajevo

oglasno sporočilo, 12.12.2018
Arhiv naročnika

Posebna ponudba za skupine upokojencev (od 20 oseb naprej).

SARAJEVSKE TOPLICE NA ILIDŽI

Predstavljamo vam zdraviliško ponudbo podjetja za hotelske dejavnosti in termalno- rehabilitacijo - skupina Hoteli Ilidža. V lepem ambientu, v parku velikem 40 hektarjev na obrobju Sarajeva je nastalo prvo zdravilišče že ob koncu 19 stoletja, za časa Avstro ogrske Zdravilna voda Ilidže pa je bila znana sicer že v času Rimskega imperija, kasneje tudi v Otomanskem imperiju. Samo področje nosi ime Ilidža. To izvida iz časa starega otomanskega izraza »iladž« in pomeni zdravilo!

Nastanjeni boste v hotelu Terme****, ki se nahaja na Ilidži in je od središča mesta oddaljen 8 km. Hotel je sestavni del skupine Hoteli Ilidža v čigar sestavu so še hoteli Hercegovina, Crystal, Oaza Villas & Apartments, Banja Terme, ter restavraciji Oaza in Labod. Ima 219 nastanitvenih enot, ki so razdeljene v dveh kategorijah; superior in de luxe in nameščene v treh etažah. Gostom so na voljo restavracija, bar, wellness in spa center, kongresni center. Hotel razpolaga s sobami, ki so prilagojene osebam z gibalnimi težavami in s hodniki brez stopnic.  Gostje imajo na voljo uporabo sefa, pralnico perila, storitev bujenja, prenosa prtljage, brezplačen wi-fi, organizacijo izletov.

image
Arhiv naročnika
 

ZDRAVILIŠKI DEL IN WELLNES

Center ponuja medicinske tretmaje za rehabilitacijo, jačanje telesa in mišic, tretmaje za hujšanje in posebne dietne programe, tretmaje za izboljšanje stanja po operacijah.

Ponuja storitve nege obraza, rok, stopal, refleksološke tretmaje (masaža dlani, stopal, obraza), terapijske masaže (švedska, športna masaža) in wellness masaže (štiriročna, masaže z aromatičnimi olji). Gostom je na voljo pokrit bazen, moderni fitnes center in vadbo pod strokovnim nadzorom, finska savna, solarij, hidro - masažne kadi z naravno termalno vodo in žvepleno vodo.

Temperatura zdravilne vode v bazenu je 31 stopinj Celzija.

V mesecih januar in februar 2019, ponujajo posebno ugodne pakete za skupine upokojencev (nad 20 oseb), kjer boste bivali na bazi desetih polpenzionov, opravili zdravniški pregled , imeli vključene tri terapije dnevno, se kopali v bazenu in uporabljali kvaliteten fitnes center.

Za skupine bo iz Slovenije organiziran po dogovoru tudi avtobusni prevoz.
Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku