(OGLAS) Vzajemnost november

oglasno sporočilo, 6.11.2019
Revija Vzajemnost

Izšla je nova številka. Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti.

Družba ne sme izključevati ljudi na podlagi osebnih značilnosti (etnične pripadnosti, starosti, spola …) na katere nimamo vpliva, poudarja zagovornik načela enakosti, a v novembrski Vzajemnosti ugotavlja, da je primerov diskriminacije veliko več, kot jih odkrijejo. Koristna sta prispevka o tem, kako negibljivi osebi urejamo čim bolj udobne položaje v postelji ter kje lahko ob duševnih težavah poiščemo pomoč. Raziskali smo, kakšna bo predvidena uskladitev pokojnin v prihodnjem letu.

Pišemo še o tem, kako s cepljenjem preprečujemo gripo; kakšna bolezen je šen; zakaj naš organizem občasno potrebuje meso; kdaj je čas za zamenjavo pohištva v stanovanju in kako pripravimo avtomobil na zimske razmere na cestah. Prav bodo prišli namigi za praznično krasitev doma: od tega, kako naredimo adventni venček iz naravnih materialov, do predloga za izdelavo okrasnih prtičkov.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Facebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

image
Revija Vzajemnost Naročniki prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.
Anketa

Ali načrtujete, da boste v letošnji poletni sezoni obiskali Hrvaško?

Sudoku