OGLAS: Revija Vzajemna

oglasno sporočilo, 30.11.2018
Revija Vzajemna

Ne spreglejte decembrske številke Vzajemne!

Ker revija ni v prosti prodaji in je namenjena le naročnikom, se lahko nanjo naročite tako, da kliknete na to povezavo.

image
Revija Vzajemna

Veseli december je tu! Prinesel je praznično Vzajemno s praznično prilogo! In kaj lepšega kot vaša najljubša revija, polna prazničnih vsebin, ki bodo pogrele in razveselile prav vsakogar!

Tema meseca je posvečena glavnim »igralcem« prazničnega decembra: to so seveda božična smreka, Božiček in seveda božični recepti! Nikar je ne izpustite!

Nismo pa izpustili rednih rubrik, ki bodo aktualnih informacij željnm bralcem popestrile decembrske dni – kaj prinašajo novosti ZPIZ-a, kaj se obeta na področju socialnega varstva, finančni nasveti, zanimivi posamezniki, dogodki v tem mesecu ter reportaže in humorne zgodbe iz vsepovsod – vse to v decembrski Vzajemni!

Za pridne naročnike, ki bodo poravnali naročnino za naslednje polletje, smo v Zimski nagradni igri pripravili seznam praktičnih nagrad.

In še najboljše za konec! Reviji smo priložili praznično prilogo, kjer boste na račun prišli pridni ugankarji. Pa tudi spretneži ročnih del niste pozabljeni, saj smo pripravili ideje za praznično ustvarjanje. Nismo pa pozabili niti na praznične zgodbe in pesmi!

Želimo vam vesel in ustvarjalen december!

Anketa

Se boste letos našemili za pusta?

Sudoku