(OGLAS) 8 razlogov, zakaj izbrati Terme Zreče

Oglasno sporočilo, 6.2.2019
Terme Zreče

Upokojenci se velikokrat sprašujemo, kako uskladiti svoj oddih, ki si ga milo rečeno zaslužimo, z ugodno ceno, široko in kvalitetno ponudbo ter prostorom, v katerem nam bo prijetno in udobno. Globoko se zavedamo, da je tudi počitniške dneve treba izkoristiti za krepitev zdravja in kreposti. Preverite naših 8 razlogov, zakaj smo kombinacijo vsega tega našli prav v Termah Zreče.

 • Ker imajo klimatizirane sobe z udobnimi posteljami v hotelih sredi mirnega in sproščujočega okolja razgled na čudovito Zreško Pohorje.

  Ker se lahko do bazenov sprehodite kar v kopalnem plašču, ki ga najdete v sobi.

  Ker je v 1600 m2 plavalnih površin akratotermalna voda, bogata s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, ki je naravno ogreta na 34,5º Celzija.

  Ker hišni kuharji pripravljajo odlične obroke, primerne tudi za dietno prehrano, z izborom jedi iz lokalno pridelanih živil in izdelkov.

  Ker sproščanje v Wellnessu Idila navdušuje. Za dobro počutje izbirajte med Savna vasjo, kopelmi in masažami.

  Ker je del kompleksa tudi vrhunski Medico center, ki ponuja specializirane zdravstvene storitve, tudi z navdihom iz pohorske narave. Namig: na izjemnih Lovrenških jezerih nastaja zdravilna pohorska šota.

  Ker so sprehodi po zeleni pohorski naravi nenadomestljivi. Ste vedeli, da sta blizu Zreč tudi odlična vinska klet Zlati grič in skrivnostni samostan Žička kartuzija? Ali pa da se lahko razgibate v meddgeneracijskem vadbenem parku v neposredni bližin hotela?

  Ker so zaposleni prijazni, ustrežljivi … in nasmejani.

image
Gospa ob bazenu v termah Zreče

Je vaša prva izbira ugodna cena?

V Termah Zreče se vam splača izkoristiti paket z imenom Luštna cena, ki je lušten že po imenu: zanj bo potrebnih le 41 € na osebo na noč. Kljub ugodni ceni pa je vključena široka paketa ugodnosti: slastni pohorski polpenzion, neomejeno kopanje v termalnih bazenih, wellness voucher za izbrane storitve v Wellnessu Idila v vrednosti 15 € ter zabavna in rekreativna animacija. 

Družabni seniorji?

Če ste eden tistih upokojencev, ki imajo najraje dobro družbo sovrstnikov, je za vas najboljši paket Umirjeni, ampak aktivni seniorji,  ki je tokrat razpisan za termine 31. 3.–5. 4. 2019, 26.–31. 5. 2019 in 2.– 7. 6. 2019. Za ceno 274 € na osebo na celoten 6-dnevni paket prejmete: 5x zdrav zajtrk za dober začetek dneva, 5x lahko kosilo, 5x večerjo s pestrim izborom regionalnih jedi, neomejeno kopanje v termalnih bazenih z vodno aerobiko, 2x vstop v Savna vas s programi vrtinčenja zraka, vadbo za zdravo hrbtenico pod vodstvom fizioterapevta, delavnico izdelave lesene žlice, izlet v Oplotnico, ogled graščine in sprehod do perišča in glasbeni večer v hotelski kavarni.

Seniorji se radi vračamo pod Pohorje, v Zreče.

Anketa

Na katerem področju najpogosteje ustvarjate z rokami?

Sudoku