Astrološka napoved za leto 2019

Dolores Volasko, astrologinja, 30.11.2018
Profimedia

Kakšne energije nam bo gibanje planetov prineslo naslednje leto?

Leto 2019 bo pod dominanto Merkurja, planeta, ki upravlja z trgovino, komunikacijo, telekomunikacijami, prometom, transportom, mediji javnega obveščanja, intelektualnim delom, računalniki, telefoni…. . Je planet intelekta, logike, ki upravlja z miselnimi procesi posameznika. V letu 2019 je priporočljivo izkoristiti čas njegovega direktnega gibanja za lažji napredek. V času njegove retrogradnosti bo prihajalo do povečanih zastojev, blokad, do nerazumevanja, pozabljivosti, kar je vsekakor potrebno tudi imeti v vidu!

V začetku leta razščistimo z vsem, kar nas muči

Že v prvem mesecu leta bomo priča delnemu sončnemu (6. januar) in popolnemu luninemu mrku (21. januar), ki bo viden tudi v Sloveniji. Ta čas je kot naročen, da razčistimo z vsem, kar nas muči. Januar ni primeren mesec za uvajanje novosti, v tem pogledu je odličen čas po luninem mlaju, ki bo 4. februarja.

image
Profimedia

Že pred pričetkom pomladi, od 5. do 28. marca, nastopi Merkur retrogradno pot. Prihajalo bo do zamud, zastojev, blokad, komunikacijskih in ostalih mrkov, zato velja povečana budnost. To obdobje je kot naročeno, da se odpravijo stare napake in končajo že pričeti projekti.

Aprila bo napeto

Aprila bodo prisotne prenapete energije v prvih dneh meseca ter na pričetku zadnje tretjine. Velja povečana previdnost! Maj bo izredno prijeten in romantičen mesec, mnoge nove ljubezni se bodo rodile. Vstopa v poletne mesece in junija se lahko samo veselimo.

image
Profimedia

Ob pričetku julija nastopi ob mlaju popoln sončni mrk, ob ščipu 16. pa delni lunin mrk, kar bo precej vplivalo na razpoloženje, tudi na vremenske razmere. Od 8. dalje bo Merkur ponovno retrograden, zato ni primerno uvajati novosti! Avgust bo precej »vroč« mesec v več pogledih, zato veljata budnost in previdnost, tudi v prometu!

V jesen potrpežljivo!

Vstop v jesensko obdobje v septembru bo intenziven, delovno in zavzeto se bomo lotevali vsega začrtanega. Sredinski del meseca, v katerem bo tudi polna Luna, bo precej nemiren in stresen! Potrpežljivost bo vrlina, saj tudi prvi trije tedni oktobra prinašajo podobne okoliščine.

image
Profimedia

V novembru se je do 20. v mesecu dobro ukvarjati z nerešenimi situacijami, saj bo do tedaj ponovno retrograden Merkur, ki lahko povzroči marsikatero zmešnjavo. V zadnji tretjini novembra se pričenja zelo dinamično obdobje, v katerem se obeta odličen napredek.

Z vsem pomembnim pohitite do sredine decembra, da ne boste v drugi polovici zadnjega meseca leta preveč izpostavljeni stresu zaradi dela. Leto se bo končalo kot se je pričelo - z mrkom, tokrat s popolnim sončnim mrkom, ki bo nastopil ob mlaju 26. decembra. Potrebno bo umiriti telo in duha in se posvetiti načrtovanju smernic za leto 2020.

Koliko srečnih okoliščin in v katerih časovnih obdobjih bodo planeti namenili v letu 2019 posameznim astrološkim znakom, boste izvedeli v prihodnjih napovedih.

Astrologinjo Dolores Astro Volasko spremljajte na Facebooku: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Boste to pomlad urejali svoj vrt?

Sudoku