Marelica in Mimi bi imeli prijazen dom

ŠTR, 16.2.2019
Zavetišče za živali Maribor

Med mački v mariborskem zavetišču iščeta nov dom tudi ti dve odrasli mački, obe zelo cartljivi.  Marelica in Mimi so ju poimenovali začasni skrbniki.

image
Zavetišče za živali Maribor Marelica je izključno za življenje v stanovanju.

​Dvoletna Marelica je v zavetišču od novembra lani. Je super muca, ki je bila vajena življenja v stanovanju. Žal zdaj išče novega, skrbnejšega lastnika. Je zelo nežna in cartljiva, a je žal FIV-pozitivna, zato se oddaja izključno za življenje v stanovanju, kjer bo edina muca, so o njej zapisali v mariborskem zavetišču, kjer bodo nudili tudi podrobnejše informacije o muci in njeni obolevnosti.

Mimi pa bo oktobra letos dopolnila tri leta, v zavetišču pa ji zatočišče nudijo od oktobra lani. Je zelo cartljiva in prijetna odrasla mačka, primerna za vsakogar, ki si želi umirjene mačje družbe, so še zapisali.

Kontakti zavetišča
Zavetišče za živali Maribor, Avtomobilska ulica 25, Maribor.
Tel.: 02 480 16 60
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Uradne ure: od ponedeljka do petka od 9. do 11. ure in med
13. in 15. uro
Ogled živali: od ponedeljka do petka od 9. ure do 14.30,
v soboto od 10. do 13. ure.

Žival, ki jo posvojite, je veterinarsko oskrbljena, muce so sterilizirane oziroma kastrirane, cepljene proti kužnim boleznim in čipirane. Psičke so sterilizirane, tako psi kot psice cepljeni proti steklini in kužnim boleznim, so čipirani. In v primerjavi s tržnimi cenami takšne veterinarske oskrbe je posvojnina zares samo majhen prispevek zavetišču.

Anketa

Kolikokrat tedensko uživate meso?

Sudoku