Junijsko srečanje s tombolo

Jerica Laznik, 26.6.2019
Jerica Laznik

Ja, tako hiti čas. Mi smo na naših medgeneracijskih srečanjih programa Starejši za starejše pod streho spravili že prvo polletje in s tem tudi zadnjo predpočitniško tombolo.

Naša četrtkova družabna srečanja so za nekaj krajanov postala že stalnica na katerih se spletajo lepe prijateljske vezi, osvajajo nova znanja in s klepetom in nasmehi razrešujejo vsakdanje težave. Vse to pa nam daje energijo in vztrajnost pri želji in idejah kako prepričati še več krajanov, da so druženja pomembna tudi na jesen življenja. Opogumite se in nas pridite pogledat, zaigrat kako partijo kart ali človek ne jezi se, razgibati misli z igro "ime, priimek, mesto, držav, žival ..." ali pa samo poklepetati.

Pohitite, da nas ujamete še pred poletjem. Julija in avgusta imamo počitnice.

In, da ne pozabim na našo mesečno tombolo, ki je vedno napeta in seveda za prve tri, ki obkrožijo vse številke tudi nagrajena. Zato bi se rada zahvalila tudi vsem, ki nam v ta namen priskočite na pomoč s frizurami, kopalnimi kartami, majicami, pizzami, kavico, steklenimi izdelki, raznimi uporabnimi pripomočki, družabnimi igrami ...

Hvala v imenu veh sodelujočih.

Anketa

Ste se v letošnji sezoni obolenj cepili proti gripi?

Sudoku